2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048121 بازدید | 684644 پست
من شنیدم واسطه ای به نام خانم احمدی هست که بیمارستان مهر هست همیشه و اگرچه پولکیه شدیدا ، ولی کارش د ...

اسمشو شنیدم فکر کنم قبلا با دکتر عارفی کار میکرد 

شماره شونو داری عزیزم؟

الهی و ربی من لی غیرک
نه عزیزم تخمک اهدایی بود. منظورم اینه که اگر رحم سالم باشه با اهدایی تا سن بالا و بعد از یائسگی هم م ...

آها خداراشکر 

عزیزم.من خیلی دغدغه دارم.انشاالله همه ی نینیا سالم باشن خدا کمک من هم بکنه 🤲🤲😘

انشاالله اینبار نینیات سلامت بغل میگیری

خدا جبران سقطتت کنه برات 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم تخمک اهدایی بود. منظورم اینه که اگر رحم سالم باشه با اهدایی تا سن بالا و بعد از یائسگی هم م ...

راستی عزیزم جنین شما جمجه کامل نبود ؟

تو انتی نشون داد درسته ؟

آیا میگن از کمبود اسید فولیک راسته ؟

حالا جالبه که یکی از علل مشکلات ناباروی میتونه وزن خیلی پایین باشه. حالا جدای از این قضیه که باااید ...

درسته عزیزم اتفاقا من همون روز اعتراض کردم گفتم چرا دروغ گفتید این قدش خیلی کوتاهه و ب من نمیخوره

گفتن قد زیاد مهم نیس خیلی اعصابم خورد شدخلاصه 

خیلی حقه بازن خدا ازشون نگذره

الهی و ربی من لی غیرک
خدا ازشون نگذره ،نه اینا هیچی نمیگن روز پانکچر گفتم میشه دونرو نشون بدید خیلی ازش تعریف کردید گفت ب ...

باید روزاول قبل ازدادن پول وبستن قرارداد می گفتی میخوام ببینم

ازدورنشونت میدن شمااونومیبینی ولی نمیزارن اون شماروببینه وشناسه،این طوری بهتره،توبیمارستان مام اصلا وابدا نمیزارن ببینی منم براهمین اونجانگرفتم چون ادم حداقل ببینه چشماش چه رنگیه،سالمه،راه رفتنش و....

حالا اگه بشه به بهانه ای هم همکلام شدکه عالیه

من نیم ساعت باهاش حرف زدم تافرم چشماش ودهنش ودندوناشو قشنگ دیدم🤣🤣🤣

خدایابه امیدخودت🌺

خانوما توروخدا کمک کنید الان رفتم دستشویی وقتی بلند شدم دستم بشورم یهوو سرم گیج رفت نزدیک بود بیفتم ترسیدم من تاحالا همچین چیزی تجربه نکرده بودم

یعنی چرا اینجوری شدم؟؟ میگم نکنه جنینا چیزیشون شده؟ کسی بوده اینجوری باشه؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
[QUOTE=294863087]عزیزم نمی دونم یادته یا نه یک خانومی این گروه بودن که ۴۹ سالشون بود. بار اول و دوم ...

گندمک جان برو مام عزیزم

من روزی که اومدم نصر ی چکاب شم

ی خانوم 53ساله ی بود که باردار بود گفت 10تا جنین داشتم دوتاش انتقال دادم یکیش گرفته

خیلی‌ها دیدم نتیجه گرفتن با اهدایی

ی دوستی هم از ترکیه آمد نزدیک 50بلرداری دوقلو شد با اهدایی

انشاالله خدا زود زود دستات پر کنه دوست قشنگم 

گندمک جان برو مام عزیزم من روزی که اومدم نصر ی چکاب شم ی خانوم 53ساله ی بود که باردار بود گفت 10تا ...

تومام نمیزارن دونروببینی اصلاااااااا

فقط یه عکس نشونت میدن

۶ماه بیشترهم‌طول میکشه تانوبت برسه 

خدایابه امیدخودت🌺
داروی خارجی بهتر جواب میده  برای ذخیره کم تو سنین بالاتر انشالله که نتیجه میگیرید به زودی ...

حتما عزیزم ان شاالله این پانکچر با کلی جنین های عالی دست پر میای و با اولین انتقال مامان دو قلوهای ناز میشی 😘😍

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
قربونت برم عزیزم  بازهم خداراشکر میکنم که منو لایق این کار خیر کرد که بتونم شاهد خوشحالی یه خا ...

ای جوووووونم🤩

مباااارکت باشه عزیزم

همیشه از فندقت خبر خوش بهمون بدی❣️

الهی خیر دنیا و آخرت نصیبه قلبه بزرگت بشه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خانما اونایی ک سیکلشون با دارو خارجی بوده بیان تقریبی بگن چقدر هزینه شون شده مرسی🤍

سال ۹۹پیورگان ۶تومن شد ،سال ۱۴۰۱ گونال ده یازده تومن عزیزم الان گمونم بیشتر باشه چون هرسال قیمتاشون کمی بالاتر میره درکل شما تا ۱۴ در نظر بگیر بسته به مقدار دوزی که لازم میشه

خدایاشکرت🤲🤍