2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
ماشالله 🧿🧿🧿 عزيزم تبريك ميگم چند تا جوجه رنگي داري؟ ساك حاملگي ٤ ميل هست؟  بازم تبريك ميگم ...

بیست و سوم اردیبهشت انتقالم بود دیروز بهم گفتن یک ماه و سه روزه بارداری و دو هفته دیگه بیا برای سونو مجدد 

یعنی امکان داره دو هفته دیگه قلب تشکیل شده باشع؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم قلب شیش تا هشت هفته تشکیل میشه اگه همچیت اوکیه همون هشت هفته برو بازم نظر پزشکت مهمه ک ...

نمی‌دونم خودم هم فکر میکنم ۶ هفته زوده از طرفی هم دلم طاقت نمیاره دیرتر برم دلم میخواد برم چک بشه مطمئن بشم ولی از عوارض سونو هم میترسم 

نمی‌دونم خودم هم فکر میکنم ۶ هفته زوده از طرفی هم دلم طاقت نمیاره دیرتر برم دلم میخواد برم چک بشه مط ...

من تو شیش هفته ک رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود ضربان هم داشت اونم تو سونو شکمی برو ان شاالله تا آخر همچین برات خوب باشه و خیر برا منم دعا کن آزمایشم مثبت بشه و تا آخرش به خوشی باشه

من تو شیش هفته ک رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود ضربان هم داشت اونم تو سونو شکمی برو ان شاالله تا آخر ه ...

انشالله

برای شما و برای همه منتظرا دعا میکنم اگه قابل باشم 

منم به دعاهاتون احتیاج دارم که بعد اینهمه انتظار همه چیز خوب پیش بره 

بله من روز نه انتقال بی بی زدم بعد از چند ساعت خط افتاد روز ۱۲ هم زدم که بعد چند لحظه خط افتاد 

بعد چند ساعت؟یعنی همون درست بوده؟یا خشک شده هاله انداخته

به زودی منم مامان میشم😍
بچه ها من امروز روز دهمه انتقالمه،لک بینی دارم چکار کنم😭😭😭

خداروشکر چه نشونه خوبی 

انشاءلله که خیره نگران نباش😘

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
بعد چند ساعت؟یعنی همون درست بوده؟یا خشک شده هاله انداخته

والا از من که درست بود 

چون من تو انتقال‌های بعدی هم بعد از چند ساعت چک میکردم خبری نبود ولی این بار شب زدم صبح اتفاقی دیدم خط انداخته