2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه بهت تبریک میگم😍😍😍انشاالله آزمایش بقیه بچه ها هم مثبت شه کل ...

مرسی عزیزم ممنونم سلامت باشی❤️❤️❤️

انشاءلله به حق همین شبا🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم خدارو شکر عزیزم ♥️🫂

ممنون مامان پاتمه 🙏😍😍

میگم بنظرت زیاد نیست 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
لکه هات چ رنگه ؟ مثبتی دیگه عزیزم 

راست میگی؟خیلی گریه کردم یه وقت پریود نشم؟از ترسم نشستم تکون نمیخورم،رو به قهوه ایه 

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
ممنون مامان پاتمه 🙏😍😍 میگم بنظرت زیاد نیست 

عشقم من نمیدونم 😁 برای همین نظری ندادم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راست میگی؟خیلی گریه کردم یه وقت پریود نشم؟از ترسم نشستم تکون نمیخورم،رو به قهوه ایه 

🥹 آره عزیزم مثبتی 

من همش خودمو چک میکنم که لک ببینم🙂🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥹 آره عزیزم مثبتی  من همش خودمو چک میکنم که لک ببینم🙂🤪

ایشالله خدا از دهنت بشنوه،از لک بینی متنفرم دو بار همینجوری سقط داشتم همینجوری،ایشااله هممون مثبتیم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
خب دیگه مبارکه  خوشحال باش مثبته  بی بی چک استفاده نکردی

نه میترسیدم منفی باشه گفتم تا چهاردهمم صبر کنم،خدا از دهنت بشنوه

ایشالله خدا از دهنت بشنوه،از لک بینی متنفرم دو بار همینجوری سقط داشتم همینجوری،ایشااله هممون مثبتیم

عزیزم 🥹 نگران نباش مثبتی

فقط اگه بیشتر شد و رنگش تغییر کرد ب دکترت بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم 🥹 نگران نباش مثبتی فقط اگه بیشتر شد و رنگش تغییر کرد ب دکترت بگو

باشه عزیز مهربونم