2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
😭😭😭😭😭😭😭 چی بگیم که آروم بشی😭خیلی سخته خیلی  ولی درمانو ادامه بده  بالاخره یه رو ...

بخدا من خوبم  حالم کاملا خوبه 

بهتون گفتم بچه هامون ب مادرای قوی نیاز دارن 

تو استرس نگیر اُمیدت ب خدا باشه ایشالا ک مثبتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله  خب چه فرقی دارن؟ آخه اینجا تو سیکل انتقال فقط ۵بار سونو شدم،چطور این همه آدم بره وبرگرده ...

واقعا منم فرقشونو نمی دونم ولی مطمئنا آپدیت نیستن با علم جدید، بعد دقیق نیستن به نظرم، زمان بندی پانکچر خیلی مهمه، بعد مرکز مام آمار مثبت هاش روی ۷۰ هست ولی همدان ۱۵ درصد 🙄

ببخشید نمی دونم توی چه مرحله ای هستی، نمیخوام بهت انرژی منفی بدم، هدفم اینه که دوستانم الکی وقت نذارن

بخدا من خوبم  حالم کاملا خوبه  بهتون گفتم بچه هامون ب مادرای قوی نیاز دارن   ت ...

باز خوبه رو خودت تسلط داری 

من اگه بدونی دیشبو چجوری صبح کردم😭😭

به زودی منم مامان میشم😍
دوستان هیچ غافلگیری در کار نبود  جواب ازمایشمم منفی شد

ژیان جون نمی دونم چی باید بگم که دلت آروم بشه 

امیدوارم خدا کمکت کنه که بتونی این دوران تلخ رو بگذرونی

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
😘😘😘😘 آترین جون من امروز بیشتر از روز های دیگه سرپا بودم تا داروخونه رفتم بعد ظرف شستم بعد دو ...

سلام عزیزم منم اینطوری میشدم با استراحت برطرف میشه اما تا یکم فعالیت میکنم دوباره شروع میشه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
واقعا منم فرقشونو نمی دونم ولی مطمئنا آپدیت نیستن با علم جدید، بعد دقیق نیستن به نظرم، زمان بندی پان ...

بعد میرفتی اونجا میموندی کلا؟ آخه تو یه سیکل مثلا برای پانکچر چند بار رفتی؟

جنین های اینجارو نمیشه برد؟باید حتما ازاول پانکچر کنی؟

به زودی منم مامان میشم😍
چشم بهاره جان حتما خبر میدم ، شما خداروشکر تجربه این درد یه قسمت شکم رو نداشتی ؟ یا نشنیدی از کسی ؟& ...

نه راستش. من هفته های اول فقط یه روز درد وحشتناکی داشتم که گفتم دارم سقط میکنم. نفسم بالا نمیومد. ولی با همون درد خوابیدم بعدش خدا رو شکر خوب شد.

حتما جور کن دکتر برو و بررسی کن تا خیالت راحت بشه. 

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بله  خب چه فرقی دارن؟ آخه اینجا تو سیکل انتقال فقط ۵بار سونو شدم،چطور این همه آدم بره وبرگرده ...

من هم بخاطر رفت و آمد کم تر همدان رو انتخاب کردم، از تهران رفتن و رفت و آمد ترسیدم ولی خوب کاش از اول تهران میرفتم ، خیلی فاصله داری تا تهران؟

قربونت عزیزم 🥰🥰 ان شاالله خدا نگهدار فسقلیها هست و همه چیز خوب پیش میره و بهشون خبر میدی ...او چقد ...

الهی آمین

بازم ممنون که یادم بودی نازنین

ممنون از دعاهای پرانرژیت

باور کن خستگیم در رفت

می بوسم روی ماهتو

من هم بخاطر رفت و آمد کم تر همدان رو انتخاب کردم، از تهران رفتن و رفت و آمد ترسیدم ولی خوب کاش از او ...

نه خود همدانم 

اگه مثلا یه بار یا دو بار بود آره میرفتیم راحت 

ولی چندبار پانکچر چندبار انتقال 

چطور بریم آخه😐

به زودی منم مامان میشم😍
بچه ها من پریودم غافلگیرم کرد و زودتر پریود شدم  و خیلی یهویی رفتم تو سیکل انتقال و داروهام شر ...

ای جووووونم الهی که ایندفعه خدا خودش به بهترین نحو برات جبران کنه و خستگیه این مدت تلخ و سخت از تنت بیرون بره