2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
توکل ب خودش،واقعا نمیدونم چی برامون مقدر کرده و آینده چی میشه هر چی هست خیره انشاالله

انشالله ❤️🙂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله جوجه های تو دلت در پناه امام رضا باشن عزیزم  فقط به مثبت بودن فکر کن دلم خیلی برات روش ...

عزیزمی 😍😘

چشم 

من مامان پاتمه خواهم ماند😎😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهنگ یونس را نخورد…

کارد اسماعیل را نکشت…

آتش ابراهیم را نسوزد…

دریا موسی غرق نکرد…

آری اگر او بخواهد

همه چیز ممکن است…

.. نا امید نباش …

شاید امروز نه

اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم من مهربون😎😍 ولی من زود حال خودمو خوب میکنم نمیزارم تو اون حال بمونم🤪 من با خدای خ ...

اره دقیقا منم برا شوهرم ناراحتم  هنوز بش نگفتم رفتم آزمایش دادم 

سری قبلی میگفت اندازه ۴سال پیر شدم  دلم براش میسوزه 

فدات بشم خواهری انشاالله به حق روز عیدی خدا هدیه ت کنار گذاشتع انشاالله عزیزم 

خواهری رفتم آزمایش کاریوتایپ و ایمنی انعقادی و همه ی آزمایشای ژنتیک رو دادم جوابش 5 تیر آماده میشه تا اون موقع یکم باید به خودم برسم روحی و جسمی آماده بشم برم پیش دکتر برای شروع سیکل پانکچر

جواب پرولاکتین و ذخیره تخمدانم اومد دیروز

ذخیره 2/5 بود خیلی بد نیست وضعیت ذخیره فقط نمیدونم چرا کم تخمک آزاد میشه پانکچر قبل 15 تا داشتم که 5 تا جنین شد و کیفیتشون خوب نبود

به نظرت چی بخورم تو این یکی دو ماه که تخمکا با کیفیت بشن؟

اوابوست خوبه؟ خیلیم گرون شده

متفورمین رو روزی سه تا کردم ، ویتامین D ، E ، اینوفولیک ، امگا 3 ، فولیک اسید ، B6  اینارو الان استفاده میکنم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
اره دقیقا منم برا شوهرم ناراحتم  هنوز بش نگفتم رفتم آزمایش دادم  سری قبلی میگفت اندازه ۴س ...

سعید هم خیلی می‌ترسه :)

انشالله جواب آزمایشت قافلگیرت کنه عزیزم❤️🧿

مثل کاربری نسا جون که مثبت شد و بیبی چک نشون نداد

۱۶ نوبت سونو داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما کی ای وی اف میکنی؟من که میخواستم برم مادروکودک شوهرم میگه بریم زینبیه چون باید اهدایی هم ب ...

فعلا منتظر پریودم

زینبیه دولتیه فکرکنم شناختی ازش ندارم انشاءالله که خیره براتون عزیزم🥰

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خواهری رفتم آزمایش کاریوتایپ و ایمنی انعقادی و همه ی آزمایشای ژنتیک رو دادم جوابش 5 تیر آماده میشه ت ...

عزیزم هزینه ی آزمایش ایمنی انعقادی وکاریوتایپ چقدر شد؟

به زودی منم مامان میشم😍
خواهری رفتم آزمایش کاریوتایپ و ایمنی انعقادی و همه ی آزمایشای ژنتیک رو دادم جوابش 5 تیر آماده میشه ت ...

بسلامتی عزیزم اره روخودت کار کن تغذیه روح هم بکن

آهنگهای شاد گوش بده به خودت برس هر کاری که روحیه ت خوب میکته انجام بده

دکتر به من اوابوست داد چنتا شاسه فرتولیت هم داد

اینو فولیک خوب ولی روزی س تا متفورمین میخوری ممکنه قندت بندازه چون من با روزی ی شاسه تو انتقال سر درد میشدم خرما میخوردم بهتر میشد.

و اینکه به هیچ عنوان سردی نخور سردی پدر تخمکو در میاره.

تا میتونی بدنت گرم کن

امام جواد امام مهربانی قسم میدم به این عید عزیز باباش که سیکلت پر برکت باشه و خدا به زودی دوقلوهای نازی بده بغلت

به حق تمام کاینات 

https://www.instagram.com/reel/Csb0yO4rpMj/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

سلام امام رضا من آشنام امام رضا گفتم تموم زندگیم گفتم آقام امام رضا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسلامتی عزیزم اره روخودت کار کن تغذیه روح هم بکن آهنگهای شاد گوش بده به خودت برس هر کاری که روحیه ت ...

قربونت برم هربار با این دعاهای قشنگت حالمو خوب میکنی 

توکل به خدا

امام رضا به حق جوادش کسی رو تو این راه نا امید نکنه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزدل، من یه بار هیستروسکوپی تشخیصی با خراش انجام دادم ولی متاسفانه اون بار چون شهرستان بود مث ...

ممنونم عزیزم خداروشکر ک مثبت شدی

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!