2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
۱۳ روز خیلی کمه .. ببین مثلا تو ای وی اف اگه جنین ۳ روزه باشه میگن روز ۱۵ آزمایش بدین یعنی ۱۸ روز ...

ااا چه خوب مرسی عزیزم

یکم امیدوار شدم 

ایشالا مثبت باشیم

یا امام رضا یه نظری به همه ی ما چشم انتظارا بنداز نزار دل شکسته شیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جووووونم  من ۲۰ دقیقه‌ بالاسرش بودم خبری نشد دیگه گفتم ظهر. میزارم که خشک بشه  آخه فک ...

بنظر من بی بی چکا دیگه کیفیت اولو ندارن آخه هرکی میزنه میگه مثل هاله میفته یا اصلا هاله نداره مثل یه دوستمون که آزمایشش مثبت شد ولی بی بیش منفی بود

انشاءالله که خیره ولی دلمون برات روشنه🥰

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام علیکوووم کیا هیستروسکوپی خراش اندومتر انجام دادن؟؟

مثبت شدین بعدش؟دردش زیاد بود؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!

بچه ها من امروز به امیدخدا نذری دارم دعاگوی همه دوستان هستم🤲🥰مخصوصا دوستان عزیزی که امروز آزمایش دارن

انشاءالله امام رضا حاجت هممونو برآورده کنه وسال دیگه موقع تولدش بچه بغل یا باردار باشیم الهی آمین🤲❤️

بچه ها من شبا خیلی بد خوابم میبره یا اصلا نمیخوابم، الان از دیشب بیدارم دارم دیونه میشم دیگه، دراز میکشم نفسم میگیره همش اینور اونور میشم دوتا بالشت میزارم زیر سرم ، روی قفسه سینه ام احساس سنگینی میکنم ،خیلی بی حوصله شدم، گریه میکنم اصلا یه وضعی حوصله کسی رو هم ندارم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آزمایش دادی ؟ انشاالله با خبر خوب بیای عزیزم 

سلام اترین جون من دیشب نبودم  ولی الان به نیت مثبت شدن آزمایش بچه ها ده تا آیت الکرسی خوندم 

انشاءالله همگی دلشون شاد بشه

🙏 🙏 

خدایا شکرت
سلام خوبی چه کار میکنی 

سلام پروانه جون خوبی شما؟؟

منم فعلا دوفاستون میخورم یه پنج تایی دیگه مونده تموم شد پریود شدم میرم سیکل انتقال به امید خدا

شماکه انشاءالله انتقالتون نزدیکه به امیدخدا همین یه دونه جنین انشاءالله براتون ماندگاره وکاکل پسری میشه براتون🥰

هیشکی نفهمید خودت خودتو لو دادی😁

😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیدونم چرا حالم انقدر بده  انقدر گریه کردم چشام درد گرفته  اگه نشه چی آخه😭😭😭 شما پن ...

عزیزم امیدت به خدا باشه

بله گلم بار پنجم دیگه از همه جا وهمه چی دست کشیدم خدا معجزه ش بهم نشون داد