2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
شاید مارک بیبی چکته ویور همیشه کمرنگه والله برایه من انقدر پررنگ میشد قشنگ جگری

باید برم نگاه کنم ببینم چیه

دقت نکردم 

ولی خیلی کمرنگه درحدی ک تو دوربین گوشی دیده نمیشه.  ☹️

عجیبه واسم

همه بیبی چکام یه مارکه😂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گریدشون چی بود من نمیتونم ریسک کنم همش آخرین بسته جنینم هستش

من با پوست و گوشتم درک کردم که تا خدا نخواد نمیشه 

واقعا نمیشه 

آخه من سری اول دوتا جنین پنج روزه گرید آ انتقال دادم که همه دکترا تعجب کرده بودن که چرا نکفت انقدر همه چیز اوکی بود

بعدش رفتم ایمنی انعقادی حتی مشکلی هم نداشتم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید برم نگاه کنم ببینم چیه دقت نکردم  ولی خیلی کمرنگه درحدی ک تو دوربین گوشی دیده نمیشه. &nb ...

خدااا😍😍😍دختر تو مامان شدی رفت🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من دلم خیلی میخواد به مامانم بگم چون خیلی خوشحال میشه ولی ماشالا اصلا اصلا نمیتونه تحمل کنه  ف ...

آخ گفتی آخ گفتی

من ب بابام گفتم کسی نفهمه انتقال دادم 

همه فامیلام ، عمم ، عموم اینا باخبر شدن😐😂

از ذوقش میگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من با پوست و گوشتم درک کردم که تا خدا نخواد نمیشه  واقعا نمیشه  آخه من سری اول دوتا جنین ...

نمیدونم توکل بخدا نمیتونم ریسک کنم خدا خودش نظر کنه برام 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آخ گفتی آخ گفتی من ب بابام گفتم کسی نفهمه انتقال دادم  همه فامیلام ، عمم ، عموم اینا باخبر شد ...

دقیقا 

خدا انشالله این شادی رو از هیچکس دریغ نکنه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
فردایی جون حالا استرس اینو دارم یه جنینمو گذاشته بلاست بشه خاکبر سر هرچی گفتم گوش نداد اگه بلاست نشه ...

عزیزدلم قرص کوچولو قرمزا که شبی یکیه بهت نداده که استرس رو کاهش بده؟

اسمش یادم رفته پرپرنول نمیدونم چی بود!!

خودت که می‌دونی جنین شناسی ابن سینا کارش خوبه پس مطمئن باش وقتی بهت اطمینان داده مشکلی ایجاد نمیشه..

سعی کن انرژی مثبت بفرستی به خودت و کائنات عزیزم

یه چیز شناخته شدس که به هرچی فکر کنی همونو دریافت می‌کنی

انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

انشالله انتقال آخرت باشه و مادر یه کاکل زری بشی😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان دکتر خاکبرسرم یه جنینمو میخواد بلاست کنه هر کی پیاممو دید یه صلوات مهمونم کنه بلاست بشه اگه ن ...

عزیز دلم برات آیت الکرسی میخونم ♥️🫂

انشالله که بلاست میشه و انتقالت مثبت🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جنین چند روزه انتقال میدید

فقط ۴تا جنین دارم و همشون ۳روزه هستن و۳تا گریدaو یکی b

تو دوتا سیکل میتونم انتقال بدم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
دوستان دکتر خاکبرسرم یه جنینمو میخواد بلاست کنه هر کی پیاممو دید یه صلوات مهمونم کنه بلاست بشه اگه ن ...

الهی میفهمم نگرانی تو. ان شاالله همه چی خوب پیش میره و بلاست میشی و کاکل زری جون میاد تو دلت😍❤️

پروانه جون منم موندم کلا فقط ۴ تا جنین دارم تا حالا همیشه ۳ روزه انتقال دادم. همش دلم میخواد ب دکتر بگم بررسی کنن اگه شد بلاست کنن ازونورم میترسم همه شون از بین برن. و من واقعا دیگه توان شو ندارم برای بار ۵ پانکچر کنم. نمیدونم بذار همین ۴ تا رو دو بار دیگه انتقال بدم یا بلاست کنن و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱