2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
فداتشم 😍 مواظب باش استرسم از خودت دور کن من همه میدونن این نگرانم کرده 😂

من دلم خیلی میخواد به مامانم بگم چون خیلی خوشحال میشه ولی ماشالا اصلا اصلا نمیتونه تحمل کنه 

فهمیدن مامانم مساوی با فهمیدن تمام شهر   

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
فداتشم 😍 مواظب باش استرسم از خودت دور کن من همه میدونن این نگرانم کرده 😂

فردایی جون حالا استرس اینو دارم یه جنینمو گذاشته بلاست بشه خاکبر سر هرچی گفتم گوش نداد اگه بلاست نشه چی از الان هپارین داغونم کرده روزی دوتا اگه نشه هیچی به هیچی ولی جنین شناس گفت هم سلولش خوبه هم گرید ولی باز هول ورم داشته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم از بس جو کلینیک بارداری که میرم بده  خیلی استرس زاست خیلی بد رفتاری میکنن  کلا ...

نگران چیزی نباش همه چیز عالی پیش می‌ره مطمئن باش ♥️🙂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فردایی جون حالا استرس اینو دارم یه جنینمو گذاشته بلاست بشه خاکبر سر هرچی گفتم گوش نداد اگه بلاست نشه ...

این خیلی خوبه که میذارن بلاست بشه 

من سری های قبلی مخالفت کردم با بلاست کردن چون میترسیدم از دستشون بدم ولی الان پشیمونم 

میگم کاش روز اول همه  رو گذاشته بودم بلاست بشه 

دوستان دکتر خاکبرسرم یه جنینمو میخواد بلاست کنه هر کی پیاممو دید یه صلوات مهمونم کنه بلاست بشه اگه نشه این همه دارو و وقت هدر میره با توجه به تجربم اکثر جنینا بلاست نمیشن خدا به دادم برسه

فردایی جون حالا استرس اینو دارم یه جنینمو گذاشته بلاست بشه خاکبر سر هرچی گفتم گوش نداد اگه بلاست نشه ...

سلام عزیزم 

تاریخ انتقالتون مشخص شد؟

توی اخرین سونو ضخامتتون چند بود؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اخه فقط یکیه از بین بره چی میدونم بلاست شانسش بالا ولی ریسکم داره برام دعا کن 

نه گلم اگه خدایی نکرده نخواد بلاست بشه تو رحم هم نمیگیره 

این تجربه منه من دقیقا این روزا رو گذروندم 

نمیدونم اینم هست شما چند تا جنینو گذاشتی بلاست بشه چند تاش بلاست شد

من 6 تا بود 

دوتا رو سری اول گذاشتم بلاست بشه هر دوتا از دستم رفت 

سری دوم هی اصرار کردن که بذار چهارتا بلاست بشه قبول نکردم 

با رضایت کتبی دوتاش رو برام انتقال دادن که نگرفت 

سری اخر دوتا رو خودم گفتم بذارن بلاست بشه 

با اینکه اخرین جنین هام بود 

ولی شکر خدا 

خدا نگاهم کرد یکیش برگشت و مثبت شد 

من روز ده گفت ۸ بله به امید خدا شنبه اگه جنینم بلاست بشه خودت چه کار کردی 

انشالله این ماه مامان میشی عزیزم🙏من روز ۹ضخامتم ۷.۲بود و دکتر دوز داروهامو برده بالا و باید فردا دوباره سونو بشم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نمیدونم اینم هست شما چند تا جنینو گذاشتی بلاست بشه چند تاش بلاست شد

چیزی که من تجربه کردم اینه که وقتی پیشنهاد بلاست میدن جنین یکم ضعیفه و چون میخوان الکی هزینه نکنید و درمان نکنید و امید نداشته باشید میگن بلاست کنید 

انشالله این ماه مامان میشی عزیزم🙏من روز ۹ضخامتم ۷.۲بود و دکتر دوز داروهامو برده بالا و باید فردا دو ...

پس خیلی زخامتمون فرق نداشته احتمالا شمام همون یکشنبه اینا بیوفتی راستی برام پی ار پی میخواد بکنه برایه شما کاری نکردن چسپم برام نوشت