2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واسه من دو تا جنین گرید آ گذاشتن و سه روزه بودن ..الهی ک بزودی با خبر مثبت شدنت بیای 

جنینتون فریز بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام خانما از کجا بفهمیم انتقال مثبت شده من فقط تکرر ادرار دارم و خوابم میاد یکم ضعف اوایل انتقال کمردرد و زیر دلم درد می‌گرفت ولی دیگه ن الان ده روزه انتقال دادم انتقالم دو مرحله ای بود نگرانم حالم طبیعیه نکنه خبری نباشه

سلام فاطمه جون یه سوالی داشتم عزیزم من 28 اردیبهشت hcg زدم میشد پنج  شنبه چهارشنبه جمعه و شنب ...

عزیز دلم 

هاله ای که بیبی چک کاذب میده خیلی مشخصه 

دیر رنگ میگیره مثلا بعد ۱۰ دقیقا اینا

ولی هاله ی واقعی زودتر از اینا رنگ میده ..

من انتقال قبلیم ۱۰ روز از آزاد سازی گذشته بود ولی بیبی چکم مثبت کاذب شد 

تو بدن بعضیا hcg  دیر خارج میشه ، تو بدن بعضیا زود تر

فقط زمان هست که مشخص می‌کنه هاله ای که داده مثبت هست یا نه!!!

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم😍

راستی موعدتون کی هست ؟

انشالله نتیجه همونی باشه ک میخواین 🤲💜

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم  هاله ای که بیبی چک کاذب میده خیلی مشخصه  دیر رنگ میگیره مثلا بعد ۱۰ دقیقا اینا ...

مرسی از راهنمایت گلم ایشالا امام رضا حاجتمون بده این ماه و هممون از چشم انتظاری در بیایم

من 15 ماه پیش پریود شدم

یعنی ممکنه مثبت باشه؟؟؟؟؟ شما ای وی اف کردین ؟؟

اگر زیر دو دقیقه هاله میندازه آزادسازی هم تردید چندبار هم تکرار کردید بنظرم مثبته دیگهمنم از روز شش هاله داشت تا آخر فقط یکم خیلی کم واضحتر شد روز سیزده هم آزمایش دادم البته جنین من پنج روزه و هچینگ بود که زودتر لانه گزینی کرده بود

شیاف چند استفاده میکنی میشه اسمشو دوزشو برام بفرستی روزی چند تا میگن ژل تاثیرش کمه تو خودت عوضش کردی ...

شیاف پروژسترون اکتوژست ۴۰۰

هر ۱۲ ساعت واژینال

پروانه جون منم دکتر برام ژل نوشته بود هفته ی دوم انتقال رو

ولی چند بار اسمشو که اینجا گفتم سحرجان منو راهنمایی کردن

من دیگه به دکترم چیزی نگفتم چون اصلا دسترسی ندارم بهش

مرکز هم که زنگ زدم گفت برو آزاد بگیر

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😍😍😍😍 دلم غنج رفت براش  موهاشو خرگوشی ببافم 🤤 سرهمی لش تنش کنم  اوووووف😋😋

ای جونممم 🥰🥰 ان شاالله ان شاالله چه حس قشنگی 🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...