2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
نه عزیزم چه بلایی بچه رو له کردی فشار نده 😂😂😂منم دلم درد میکرد تیر میکشید بد حرفیه یه شب یادمه از ...

😂😂

امروز بچه هامو خیلی اذیت کردم

ویییی منم نفخم هی داره بیشتر میشه 

و از وقتی hcg , زدم هرچی علایم هست داره میاد سراغم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دور از جون دیونه چه حرفیه نی نیه 😍😍😍❤❤❤

🤪🤪🤪🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره سخته فقط استراحت کردن مداوم ان شاالله مثل تیکری که گذاشتی مامان یه دختر قشنگ میشی ❤️

😍😍😍😍

دلم غنج رفت براش 

موهاشو خرگوشی ببافم 🤤 سرهمی لش تنش کنم 

اوووووف😋😋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما من خودم تاپیک زدم سوال پرسیدم  دیروز الان هذکاری میکنم نمیدونم چطوری باید وارد بشم تاپیک ...

سایت خرابه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه آمپول hcg مگه همونی نیست که برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک میدن ،الان‌ که تو انتقال دادی برای چ ...

یه جور گول زدن بدن هست 

لانه گزینی جنین رو‌ بهتر می‌کنه 

ولی اثبات نشده

من تو تمام انتقال هام داشتمش

منظورم همچنین تاثیرم نداره وگرنه انتقال قبلی ها مثبت میشدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله  برا بارداریه نه هاش سی جی 😍😍😍

عشق منی😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم برات ۱۰۰صیلوات میفرستم که فردا با آزمایش مثبت بیای بخدا اصلأ فکر نکن خونریزی کردی پریودی امی ...

ببخشید اترین جون شما بودی دکتر پرندزولونو گفت قبل انتقال قطع کنی ولی مصرف کردی ؟

من دکتر گفت پرندزولونو قطع کنم ولی نمیدونم دودلم چکار کنم خدایا ؟؟به نظرت ادامه بدم 

نمیدونم به منم گفت قطع کنم ولی من سر خود ادامه دادم

نمیدونم چه عوارضی داره 🥲

اما پس چرا میگن یهویی نباید قطع بشه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لعنت به این هورمونها چقدر دلم گریه ی مفصل میخواد برم یه جاییی مثله کوه انقدر داد بزنم که هنجرم جر بخ ...

🥲🥲🥲

یه بار گریه کن بعدش خیلی آروم میشی عزیز دلم 

طبیعیه ...

منم خیلی گریم میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها برای منم دعا کنید روز نهم انتقالمه،میگم فردا بی بی چک بزنم نشون نمیده؟

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
بچه ها برای منم دعا کنید روز نهم انتقالمه،میگم فردا بی بی چک بزنم نشون نمیده؟

عزیز دلم اگه استرس میگیری نزن

جنینت چند روزه بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40