2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
منم آخر این ماه باید برم آزمایش🥴 خدا به خیر کنه، کلا که غذا خور نیستم ولی خب روزی یه دونه بستنی می ...

انشانه که اوکی هست ولی واقعا بستنی ارزشی از نظر مواد لبنی نداره و فقط قندش خیلی بالاست، 

هر بستنی حدودا ۲۰۰۰ کالری داره، بجاش از شیرینی‌جاتی استفاده کن که ارزش غذایی دارن ، شیره خرما و انگور و ....

رعناجان وزن بچه رو از کجا میفهمن؟ سونو؟ چند هفتگی وزنش بررسی میشه؟

از روی سونو میفهمن، تا ۵ ماهگی همه بچه ها به وزن ۱ کیلو میرسن، مثلا توی ۱۸ هفتگی که سونو انومالی هست، جنین حدودا ۲۰۰ گرمه، از ماه ۶ که میخواد وزن بگیره، بررسی وزن جنین مهم میشه، ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من روز ۱۴ بعد انتقال جنین آزمایش دادم دو تا برام انتقال دادن بتام ۳۱۲۰ بود ۴۸ ساعت بعد تکرار کردم شد ۹۰۱۰  و دیروز یک هفته از زمان آزمایش اول ک ۳۱۲۰ بود گذشته و آزمایش دادم شده ۱۹۱۰۰ ...بنظرتون با این بتا ممکنه دوقلو باشه ؟

بچه ها کسی بوده که تا روز یازده انتقالش هیچ علامتی نداشته باشه و باردار باشه؟من هیچ فرقی نکردم حتی ی ...

من هیچ علائمی نداشتم فقط گهگاهی کمردرد و گهگاهی هم زیرشکمم یکم درد می‌گرفت و مثبت شدم خداروشکر 

ممنونم نازنينم 🙏🏻

به به بسلامتی یه مامان دیگه اضافه شد خداراشکر عزیزم تبریک میگم 😍 😍 

انشاءالله تا چند روز دیگه قلبشون تشکیل میشه و یه بار داری خوبی رو تجربه کنی

خدایا شکرت
سلام بچه ها من روز ۱۴ بعد انتقال جنین آزمایش دادم دو تا برام انتقال دادن بتام ۳۱۲۰ بود ۴۸ ساعت بعد ت ...

اره عزیزم ماشاءالله عدد بتا عالیه 

شایدم سه قلو باشن 

مبارکه عزیزم بسلامتی 

خدایا شکرت