2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
انشاالله بهت میده عزیزم سر نماز دعاهام ویژه دعات میکنم 

به بههههه تیکر خوشگلت مباااااارک مامان خانوووم. ایشالا به زودی بزنی تیکر تولد یکسالگی حوجه هام. و بعد هی سال به سال بالاتر.... قربونشون بشم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز همه اینجا صبورن هیچکی بی بی چک نمیزنه  انشاالله میری وبا بتای بالا میای  فقط زود به ...

من مث اینا صبر ندارم  صبح زود میرم بعد ب دکتر آزمایشگاه میگم من عجله دارم لطفا زودتر جوابو آماده کنید 

قبل موعد جواب هم زنگ میزنم خودشون جوابو میگن تمام 😊😊

رژیم خیلی بده ولی ورزش واقعا عالیه، انشااله نی نی که اومد ورزش و ادامه بده ، من با فیتنس توی ۵ ماه ف ...

😍😍😍

ماشاالله همه تو این تاپیک مایکن هستین🥹🧿

ورزش خیلی دوست دارم ولی متنفرم از رژیم😂🥲

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من مث اینا صبر ندارم  صبح زود میرم بعد ب دکتر آزمایشگاه میگم من عجله دارم لطفا زودتر جوابو آماد ...

زود جوابو میدن؟حداکثر چقدر زمان میبره

به زودی منم مامان میشم😍
مجبور بودم رعایت کنم، خیلی ترسوندنم که یه بار انسولین نیاز نشم، خودم هم فک میکنم بخاطر این باشه، بعد ...

منم آخر این ماه باید برم آزمایش🥴

خدا به خیر کنه، کلا که غذا خور نیستم ولی خب روزی یه دونه بستنی میخورم که امیدوارم اون دردسر ساز نشه برام.

دیروز رفتم دکتر، گفت ۳کیلو نسبت به ماه قبل اضافه شدم که با توجه به دوقلویی بازم زیاده و برنج و بستنی باید کم بخورم🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مرسی از توصیحاتت عزیزم. من با خودش نوبت گرفتم. اولین مراجعخ لازمه که تاریخ خاصی از پریودی باشه به نظ ...

خواهش میکنم عزیزدل، اینقد دکتر انرژی مثبت خوبی داره، انشااله زود نتیجه میگیری، من که اولین مراجعه ام تاریخ خاصی نبود، ولی زنگ بزن به کلینیک با یه ماما صحبت کن، 

جوابدهیشون خوبه، یا گروه تلگرام خود خانم دکتر علیرضایی بیا، ظهرها گروه بازه، سئوال میپرسن

مجبور بودم رعایت کنم، خیلی ترسوندنم که یه بار انسولین نیاز نشم، خودم هم فک میکنم بخاطر این باشه، بعد ...

رعناجان وزن بچه رو از کجا میفهمن؟ سونو؟ چند هفتگی وزنش بررسی میشه؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
😍😍😍 ماشاالله همه تو این تاپیک مایکن هستین🥹🧿 ورزش خیلی دوست دارم ولی متنفرم از رژیم😂🥲

منو چی میگی 

قد۱۷۰

وزن۶۵ 

هرچقددددددم میخورم چاق نمیشم که نمیشم😕😕😕

به زودی منم مامان میشم😍
يعني قلب تشكيل ميشه؟  سري قبل ساك بود بدون جنين خدا خودش رحم كنه

بله چرا نشه

مثبت فکر کن عزیز دلم

به هرچی فکر کنی جذبش میکنی😍🧿

نینی دوتاست 🥳 چون میگی ۳ روزه بودن

بتام ماشاالله بالاس

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

يعني قلب تشكيل ميشه؟  سري قبل ساك بود بدون جنين خدا خودش رحم كنه

فکر های منفی ممنوع. انشاالله که تشکیل میشه عین ساااعت. سری قبل هم ای وی اف بودین؟ من حاملگی دومم پوچ بود. ۵هفته بخاطر خونریزی رفتم دکتر سونو وازینال انجام داد فقط ساکو دید. تا ۹هفته که سقط کردمم همون ساک بود فقط. اما حاملگی اولم ۶هفته قلبشم میزد.دوتاشو گفتم که بدونی دلیلی نداره بازم برات پیش بیاد