2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
من تا غربالگری اول باید مام میرفتم، ولی بعدش گفتن هر جا بخواین میتونین ادامه بدین ولی اجباری بود تا ...

عزیزم یک سوال. اولین جلسه که برای مراجعه به دکتر علیرضایی از طریق ایت مام نوبت گرفتم یک روز و ساعت مشخص بهم دادن. میخوام بدونم معطلیش در چه حده و آیا واقعا اون تایم ویزیت میکنن؟ سونو را خود دکتر انجام میده اونجا یا تو مرکز متخصص دارن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی خاله جونم، از صبح پامیشم فقط فکر میکنم چی بخورم😅 کربوهیدرات نباشه، پروتئین تو چی هست 😅  ...

عزیزم اگه قندتو رعایت میکنی طبیعی یکم نی نی کوچولو باشه 

مادوتا اینشکلی تو نزدیکانم داشتیم که خیلی رعایت میکردن وهردو نی نی هاشون ریز بودن 

الانم صحیح وسالمن شکر خدا

به زودی منم مامان میشم😍
سلام به همه من این روزها مشغله ام زیاد و نمیرسم زیاد سر بزنم. اوضاع همه خوب؟ نی نی های گلمون خوبن؟ ...

سلام عزیزدلم 

۳ تا مثبتی داشتیم

شیوا جان

مامان محمد

و نیلو نیلی ( بیبی چک زدن ، پنجشنبه از دارن)

از بقیه ام که باخبرید😌

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله به حق امام رضا مثبت ميشي عزيزم

😍😍😍😘😘😘

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میشه بپرسم قندتون چند بود؟؟من شدیدا ویار دارم مجبورم نوشابه بخورم همراه غذا غیر از عسلم نمیتونم صبون ...

قندم اول بارداری ۹۴ بود بعد مانا گفت لب مرزه، مواظب باش، با دکتر تغذیه ویزیت شدم و برنامه غذایی بهم داد و کلا شیرینی جات حذف شد، قبلش هم من میونه خوبی نداشتم با شیرینی، ولی خوب به قول دکتر توی همه چیز شیرینی هست، 

بعد چند روز پیش آخرین بار که ازمایش دادم روی ۷۵ بود، نوشابه خیلی بده عزیزم، چون هم قندش خیلی بالاس و هم نوشیدنیهای گازدار نباید تو این دوران مصرف بشه، 

قرص دومیترون نمیخوری؟ 

عسل خوبه ولی باید کارخونه ای باشه، 

تو برنامه من عسل روزی ۲ قاشق مرباخوری بود 

قوربونت برم عزیزدلم  خودتم خیلی مهربونی  ی چیزی میگم ناراحت نشی من الان ۲ساله رفت و آمد م ...

عزیزدلم خوبی از خودتونه مهربون، 

انشااله که دست پر برگردی و تمام این رفت و آمدها خاطره خوب بشه براتون، 🌱🌹❤🙂