2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
رعنا جون شما بعد آزمایش ک متوجه شدین باردارین رفتین مام یا ن دیگه ؟ منم خستم شده ازینجا موندن اگه ا ...

من تا غربالگری اول باید مام میرفتم، ولی بعدش گفتن هر جا بخواین میتونین ادامه بدین ولی اجباری بود تا ان تی ، 

انشااله شما هم تا غربالگری با خودشون باشین بهتره ❤🌹🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مممنونم مهربونم، تو این تاپیک اینقد دوستان همدل و مهربونن و همدیگه رو درک می کنن آدم سبک میشه و انرژ ...

ای جانم 

نگران نباش حال نینی خوبه 🥹🧿

پروتئین بخور نینی قوی شه😍 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مممنونم مهربونم، تو این تاپیک اینقد دوستان همدل و مهربونن و همدیگه رو درک می کنن آدم سبک میشه و انرژ ...

میشه بپرسم قندتون چند بود؟؟من شدیدا ویار دارم مجبورم نوشابه بخورم همراه غذا غیر از عسلم نمیتونم صبونه چیزی بخورم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
الهي من دورت بگردم مرسي انشاله شما هم مثبت ميشي من كه كلا نا اميد بودم

ناامیدی کار شیطونه 😈

مرسی قشنگم منم یه هفته دیگه آزمایش دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😂😂😂😂تو سر جهازی این تاپیکی

😂😂😂😂

کاش میشد تعویض نام بدم بزارم سر جهازی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا وایسا  شروع میشه🤣🤣🤣

این پستمو پاک کردم اسم شیافم فرق میکرد 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مممنونم مهربونم ، اشک تو چشام جمع میشه با این مهربونیاتون، 🥲❤

قوربونت برم عزیزدلم  خودتم خیلی مهربونی 

ی چیزی میگم ناراحت نشی من الان ۲ساله رفت و آمد میکنم ب همدان کمتر کسیو دیدم مث تو،تو همدان مهربون باشه(همدانیا خیلی سرد برخورد میکنن)

واسه همین دیدم تو اونجوری نیستی ب دلم نشستی  

خیلی ازت خوشم اومد دلسوزانه و با صبر و حوصله جواب همه سوالامو دادی همیشه 

ای جانم  نگران نباش حال نینی خوبه 🥹🧿 پروتئین بخور نینی قوی شه😍

مرسی خاله جونم، از صبح پامیشم فقط فکر میکنم چی بخورم😅 کربوهیدرات نباشه، پروتئین تو چی هست 😅 

صبحونه، میان وعده، ناهار، میان وعده، شام 😅