2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
وای چقدر بد مرکز منم گفت تلفنی نمینویسیم  ۲۰ تا شیاف آزاد گرفتم شد ۳۰۰ 🫤 حالا ۳۰۰ پولی نیست ...

شیاف رو ۹۰ درصد بیشترش هم بیمه میده، 

من ازاد چند بار مجبور شدم گرفتم بسته ای ۸۰ تومن ولی با تامین اجتماعی بسته ای حدودا ۷ تومن میشه 

بگو ما سه تا نفاخ موندیم باز واین تاپیک🤣🤣🤣🤣

راستی من شیافم عوض شده 

دیگه نفخ ندارم

فکر کنم نوع شیافم جوری بود که باعث نفخ میشد

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رعنای عزیزم این خوراکی هایی که به وزن جنین کمک می‌کنه رو مصرف کردی؟ مثل بستنی دلستر ( اینارو فقط یا ...

مممنونم مهربونم، تو این تاپیک اینقد دوستان همدل و مهربونن و همدیگه رو درک می کنن آدم سبک میشه و انرژی مثبت میگیره ❤ 

دکتر میگه با پروتئین باید وزن بگیره، چون من قندم هم اول بارداری لب مرز بود خیلی ملاحظه کردم، 

شیاف رو ۹۰ درصد بیشترش هم بیمه میده،  من ازاد چند بار مجبور شدم گرفتم بسته ای ۸۰ تومن ولی با ت ...

از این به بعد آزاد  نمی‌گیرم 

شوهرم گفت ۲۰ تاش شد ۳۰۰ که 😁 

لابد با خرجای دیگه گفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره دیگه واسه همین موندم   رعنا جون پیله ور روزهای زوج میاد مطب منم روز ازمایشمم افتاده ۵ ...

من هم یه روز زودتر ازمایش دادم، مثلا من فرداش میشد ۱۴ روز ولی روز انتقال رو حساب کردم و ازمایش رو دادم، 

انشاله که مامانی ❤🙂 همون چهارشنبه ازمایش بده 🙂❤

پروژسترون از نوع فرتیژست ۴۰۰من میزنم

اسم شیافم اکتوژست ۴۰۰ هست

از امروز شروع شده دیگه نفخ ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40