2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
عزیزم میگی روز های انتقال یعنی ۱۴ روز؟ بعد ۱۴ + ۱۴ ؟؟ بعد + سن جنین ؟ در آخرم تقسیم بر ۷ که هفته ...

عزیزدلم اینجا ننوشتم ولی کلی به فکرتون هستم و براتون قابل باشم دعا میکنم 🌿

۷ + ۱۴ + ۴ تقسیم بر ۷

۳ هفته ای مامانی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم راستش من اطلاع زیادی ندارم دوستانی که تعیین جنسیت کردن میان راهنماییت میکنن ولی ...

ممنونم ازت عزیز دلم❤️❤️❤️

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
رو جعبه برای منم زده فمولایف۵۰۰ . اما هر ده روز یکبار میزنم.هربارکه میزنم بچه تا دو روز تکون نمیخور ...

من فمولایف ۲۵۰ میزنم هفتگی ولی کلا بچهای من خیلی کم تکون میخورن 

یبوست هم که من بخاطر قرص اهن درگیر شدم همش شیرتوت فرنگی درست میکنم بهتر میشم

رعنا جون اندازه ۱۵روز بهم دارو دادن مثبت ک شد خودم برم بگیرم دوباره یا برم مطب برام بنویسه ؟

باید بری مطب بنویسه، اگه دفترچه داری، چون آزادش گرونه، مثلا انوکسا ۳۰ تاش با تامین اجتماعی ۷۵۰ میشه، آزادش ۳ میلیون و خورده ایه، 

تلفنی نمی‌نویسن دکتر پیله وری، مرکز مام می نوشت، به ماما زنگ میزدی دارو تموم کردم وارد میکرد، 

عیب نداره همدانی میری سریع مینویسه 🌹❤🌹🙂

دوستان گلم خیلی محتاجم به دعاهاتون، وزن نی نی نسبت به سن بارداری یه مقدار پایینه، 

دکتر برام سونو داپلر نوشته که شریان بند ناف رو چک کنه،

چند روز دیگه انجام میدم، گفت اگه وزن نگیره مجبوریم زودتر سزارین کنیم ، 

دوستان عزیزم لطفا اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین 🌿

دوستان گلم خیلی محتاجم به دعاهاتون، وزن نی نی نسبت به سن بارداری یه مقدار پایینه،  دکتر برام س ...

وزنش چقدره

نترس خیلی ها ژنتیک کم وزنن 

آب هویج بستنی  گوشت  و مغزیجات رو وزن گیری جنین تاثیر خوبی داره

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

واایییی بخدا شوهر منم بعضی موقها اینطوریه مثلا میگه بریم فلان جا وقتی آماده شدم میگه خب نمیدونم بریم ...

😂😂😂

حالا من اولش میگفتم نه چطوری شیاف بزارم اونجا 😐

منو راضی کرد تا خواستم آماده بشم گفت ن تورو تو این وضعیت نبینن بهتره😂😐

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلم اینجا ننوشتم ولی کلی به فکرتون هستم و براتون قابل باشم دعا میکنم 🌿 ۷ + ۱۴ + ۴ تقسیم بر ۷ ...

😍😍😍😍

قربونت برم من عزیز دلم

بسکه مهربونی 

انشالله خدا حافظ شما و نینی (ها) باشه🧿🩵

وییی آره حساب کردم متوجه شدم ۳ هفتمه تازه به مامانمم با ذوق گفتم😁

به شوهرمم با هیجان گفتم 

قیافه شوهرم🫤

قیافه من😃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

باید بری مطب بنویسه، اگه دفترچه داری، چون آزادش گرونه، مثلا انوکسا ۳۰ تاش با تامین اجتماعی ۷۵۰ میشه، ...

وای چقدر بد مرکز منم گفت تلفنی نمینویسیم 

۲۰ تا شیاف آزاد گرفتم شد ۳۰۰ 🫤

حالا ۳۰۰ پولی نیست ولی ما الان تو وضعیت مالی خوبی نیستیم😂😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان گلم خیلی محتاجم به دعاهاتون، وزن نی نی نسبت به سن بارداری یه مقدار پایینه،  دکتر برام س ...

رعنای عزیزم این خوراکی هایی که به وزن جنین کمک می‌کنه رو مصرف کردی؟

مثل بستنی دلستر ( اینارو فقط یادمه) ؟

عزیز دلم انشالله که نینی تپلی بشه برای سلامت شما و نینی آیت الکرسی میخونم 🧿💙

الهی بهترین ها برات رقم بخوره 🫶😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای چقدر بد مرکز منم گفت تلفنی نمینویسیم  ۲۰ تا شیاف آزاد گرفتم شد ۳۰۰ 🫤 حالا ۳۰۰ پولی نیست ...

همیشه برو دکتر بنویسه با بیمه بگیرمن پروژسترون ازاد یه بار ۲۰تا گرفتم ۱۷۰با بیمش ۱۳هزارتومنه ۲۰تاش