2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
خیلی دعاکنین برام.....نفسم تنگ میشه! دیگه کپسول اکسیژن گذاشتیم بالا سرم. اون آمپول پرولوتون چه ن ...

نگران نباش عزیزم. دوست منم بارداریش کرونا گرفت طفلک خیییلی حالش بد بود. دیگه مجبور شدن کپسول اکسیژن بیارن براش تو خونه. خداروشکر الان دخترش نزدیک دو سالگیشه. ان شاالله سبک بگذره برات و اذیت نشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی. من هنوز نرفتم آنومالی😁جون ندارم برم.فکرش ر کن دوتا قبیله منتظرن من برم سونو بیابهشون جن ...

سلامت باشی گلم چه دل گنده ای من از هولم،۱۷هفته رفتم نموندم ۱۸بشه 😂😂😂هرچی هست انشالله سالم باشه عزیز

دیگه کپسول اکسیژن چرا 🤔دوقلو داری 

نه بابام , تک قوله😂نفس تنگی دارم چه می‌دونم چرا اینجورم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
[QUOTE=293271168]الان چند هفته ای عزیزم باور کن منم همینطورم دلدرد و ریفلاکس هم اضافه کن به این دردا ...

من دیروز سرم زدم خداروشکر دکتر گفت دوز اخر هست وضعیت خونه زندگی منم همینه کاریش نمیشه کرد از همه بدتر که هر هفت روز یه حمام پنج دقیقه ای 🥺🥺

سلامت باشی گلم چه دل گنده ای من از هولم،۱۷هفته رفتم نموندم ۱۸بشه 😂😂😂هرچی هست انشالله سالم باشه عز ...

باور میکنی آنقدر بی جون و بیحالم که اصلأ توان ندارم از جام تکون بخورم.

تازه سرفه هام تموم شده.

خدا توان بده این ماه‌های باقیمانده ر  به سلامت بگذرونیم وبچه هامون صحیح و سلامت به دنیا بیان

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ای وی افی بودی شما هم عزیزم؟

بهمن وارد سیکل انتقال شدم

منم امپول فمولایف هفتگی میزنم

رو جعبه برای منم زده فمولایف۵۰۰ .

اما هر ده روز یکبار میزنم.هربارکه میزنم بچه تا دو روز تکون نمیخوره.شماهم اینطورین؟

یبوست هم امونم ر بریده،شما هم درگیرین؟

نه بابام , تک قوله😂نفس تنگی دارم چه می‌دونم چرا اینجورم

والا یه حامله شدیم همه دردی داریم من از اولش تا الان دماغام کیپ میشه حتی خون دماغم میشدم ب دکتر گفتم گفت مال بارداریه طوری نیست 

باور میکنی آنقدر بی جون و بیحالم که اصلأ توان ندارم از جام تکون بخورم. تازه سرفه هام تموم شده. خدا ...

اره واقعا انشالله این چند ماهم ب سلامتی تموم شه و زایمان کنیم منم همش خستم باید درازباشم پادرد و باسن درد خیلی اذیتم میکنه 

بله برا تعین جنسیت قطعی باید ای و اف انجام بدی حتماخب رفت و امد و سختیاشو داره کلی دارو هورمونی باید ...

ممنونم عزیزم‌

داروهای هورمونی شما مصرف کردی؟؟ چاق میکنه؟؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇