2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
😁 مرسی که گفتی .. من قبلا با پروژسترون سینم حساس میشد ولی الان بدنم بهش عادت کرده.. اما آزادسازی ...

بدنمون شده منبع هورمون 😅😅مرغ هورمونی شدیم که بو هورمون میدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم الهی من قربونت برم که اشک شوق ریختی انشاءلله تو هم به زودی میای اینجا خبر مثبت شدنتو بهمو ...

خدا نکنه مامان خانمی😍

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

اگه انرژی مثبتی ام که دارم همش بخاطر درس هاییه که اینجا آموزش دیدم♥️

عدد بتا چقدر بود قشنگم؟

وای دختر چرا مورچه ای حرف میزنی ؟؟؟

علایمت چیا بود 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره عین آمپولی معمولی من هوا گیری میکنم همیشه به نظرم همه امپولارو باید هوا گیری کنیم دیگه نه؟

اچ ام جی رو هواگیری نمی‌کردم 

اما اچ سی جی چون‌روغنی بود نیاز به هواگیری داشت بلد نبودم 

چه جوری هواگیری می‌کنی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بدنمون شده منبع هورمون 😅😅مرغ هورمونی شدیم که بو هورمون میدیم 

😂😂

همین مونده شبا تو خواب قد قد کنیم🐣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان عزیز

بنده۳۵ سالم،۳ سال و نیم ازدواج ‌کردم و از روز اول اقدام داشتم ،دوسال قبل بارداری خارج رحم داشتم وچندماه بعد آزمایش دادم ک گفتن ذخیره ی تخمدانت خیلی پایین،۴ماه درمان رو شروع کردم،فولیکول‌هام رشد دارن اما بارداری اتفاق نمیفته همسرم به هیچ عنوان کاشت رو نمیپذیره کسی میتونه کمکم کنه؟ یا مشابه من کسی هست؟

اچ ام جی رو هواگیری نمی‌کردم  اما اچ سی جی چون‌روغنی بود نیاز به هواگیری داشت بلد نبودم  ...

من همرو هواگیری میکنم امپول تزریق کن یکم مواد بیاد بیرون چند قطره که ریخت بعد تزریق گن به خودت 

سلام دوستان عزیز بنده۳۵ سالم،۳ سال و نیم ازدواج ‌کردم و از روز اول اقدام داشتم ،دوسال قبل بارداری خ ...

عزیز دلم انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره

من اطلاعی ندارم دوستان با تجربه میان پاسخ سوالتون رو میدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم انشالله که مثبت شدیم باید چیکار کنیم؟ روال زندگیمون مثل الانه؟ چرا انقد برام مبهمه 😐  ...

عزیزم انشالله مثبت شدی همه خبرا رو خودت برو بده سوپرایزشون کن 😍😍😍 قرار نیست ک ۹ماه خودتو محدود کنی بمونی تو خونه باید استراحت نسبی داشته باشی منم خونم پله داره 

وای دختر اشک منو از شادی در آوردی  خدارو هزاران هزار مرتبه شکر 🧿🩵 «لَا حَوْلَ وَ لَا قُو ...

بیشتر درد کمر و شکم داشتم

روز اول که هیچی اما روز دوم به شدت حالم بد شد در حدی که دستو پاهام یخ کرد بعد که رفتم بیمارستان فشارمو گرفتن بهم گفتن افت قند داشتی 

اینبار مثل دفعه های پیش درد سینه اصلا نداشتم

همینطور بدون علائم بودم تا روز نهم انتقالم که دوباره مثل قبل حالم بد شد و دستو پاهام یخ کرد از همون روز به بعد درد کمر و شکمم ثابت بود یه بار زیاد میشد یه بارم کم تا همین امروز که رفتم آزمایش دادم ادامه داره

امروز که شوهرم رفت آزمایشمو گرفت چون همون مرکز انجام دادم و عدد بتامم خیلی بالا بود مسئول آزمایشگاه گفته بود همین الان ببرید پیش دکتر نشون بدین

باهام تماس گرفتن و چندتا سوال پرسیدن خونریزی چیزی که نداری گفتم نه ندارم معلوم نیست چرا نگران شده بودن

خلاصه که ماماهای همونجا بهم گفتن داروهاتو ادامه بده عدد بتام خوبه و اگه دوست دارم تا ۴۸ ساعت دیگه آزمایشمو تکرار کنم و بعد از تعطیلات یعنی هفته دیگه برم پیش پزشک

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍