2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
قربونت برم عزیزم الهی روزی خودت با احترام به پسر دارا اول دختر خیلی شیرینه قرقی نداره انشاالله خدا ...

استدلال اولت شیرین بود🤩🤩

با استدلال دومت ترکیدم از خنده🤣🤣🤣

اگر پسر هم شد تیکرتو عوض نکن هروقت دیدیم بخندیم🤣

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استدلال اولت شیرین بود🤩🤩 با استدلال دومت ترکیدم از خنده🤣🤣🤣 اگر پسر هم شد تیکرتو عوض نکن هروقت ...

چطوری مهتاب قشنگم اوضاع دلت خوبه 😍

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیزم 😍 حس میکنم خیلی موفقیت بزرگی کسب کردم😅😂 دردش در حد همون زیر جلدی های تو شکم هست  ...

منم تازه یاد گرفتم چند بار نوروبیون زدم درد نداشت دیشب پروژسترون زدم موقف تزریق درد نداشت ولی ی ساعت بعدش ی وضعی شد که نگم الانم نمیتونم روش بشینم باد کرده دردناک😢😢

فدات بشم عزیزم انشاالله روزی خودت نه گلم آخرین پریودم ۱اردیبهشت بوده که زایمان زد ۸بهمن

ممنون عزیزدلم انشاالله با دعای خیر شما

آهان  متوجه شدم ،عزیزم به سلامتی و به امید خدا انشاالله نی نی هارو صحیح و سالم بغلشون کنی 🤲😍

الهی و ربی من لی غیرک

سلام دوستان من باز هم ترشح قهوه ای دارم تقریبا ابکیه 

و خیلی کمه .الان زنگ زدم مرکز گفت اینا مهم نیس اگه 

خونریزی داشتی ی شیاف اضافه کن

دوستان کسی مثل من بوده ؟

الهی و ربی من لی غیرک
الحمدلله خوبم پیاماتونو میخونم   ان شاء الله این روزهای انتظار شروع بهترین دوران زندگیت باشه ...

خدارو شکر مهربونم الهی همیشه خوب باشی 🫂😍

قربونت برم ممنون 🥹🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان من باز هم ترشح قهوه ای دارم تقریبا ابکیه  و خیلی کمه .الان زنگ زدم مرکز گفت اینا م ...

من همش دوست دارم لک داشته باشم 🥲

به امید خدا شما مثبتی😍

میگم عزیزم اولین لکت رو کی دیدی؟

درد هم داری؟

موعد پریودت کیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سوال برام پیش اومد🤔

اکثریت کسایی که انتقال انجام میدن و مثبت میشن دختر دارن

جنین دختر قوی تره؟ یا ربطی نداره بخاطر طبعی که استفاده میکنیم هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همش دوست دارم لک داشته باشم 🥲 به امید خدا شما مثبتی😍 میگم عزیزم اولین لکت رو کی دیدی؟ درد هم ...

دقیقا من همش خودمو چک میکنم که لک قهوه ای ببینم☹️

به زودی منم مامان میشم😍