2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله اچ ام جی از چندم پری زدی عزیزم ؟

عزیزم این بر حسب فولیکول و ضخامت هر کس با دیگری فرق می کنه. فکر کنم روز نهم و دهم و دوازدهم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم این بر حسب فولیکول و ضخامت هر کس با دیگری فرق می کنه. فکر کنم روز نهم و دهم و دوازدهم.

روز چندم رفتی سونو ؟ خودتون کلا ضخامتتون کم بوش ط؟ ببخشید سوال میپرسم دیگه اینجا همه مثل همیم و باید ب هم کمک کنیم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
راستی اگه دوست نداری سر خود این قرصه رو بخوری به دکترت بگو همچنین مشکلی داری  قبل انتقال یه آ ...

گلی 

شما علائم نداشتی؟؟ بی بی نزدی؟؟

روز چندمی الان ؟؟؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

من خیلی استرس دارم که نکنه آمپولها رو دکتر بخواد قطع کنه یا کم کنه مشکلی پیش بیاد 

اخه واقعا این دکترها اصلا توجه ندارن

من خودم هی تحقیق میکنم میرم مثلا میگم این آزمایش رو بنویس یا اینکار رو بکنید 

مثلا سیکل طبیعی رو خودم گفتم بهشون 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
قربون تو برم 😘 چخبر خونریزیت تموم شد الهی قدم چند روزه ش مبارک بوده و اینبار تا وارد سیکل شدی رو ...

سلام عزیزم قربوونت اره شکر خدا تموم شده.

ممنونم عزیزم😘😘❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم اول از همه قبلش باخودت کار کن که بتونی شل کنی متاسفانه منم با اسپکولوم مشکل داشتم ولی ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 

وااای ۱۰دقیقه خیلی زیاده  

برای سونو دراب و انجام خراش کمتراز  یکی دودقیقه  اسپکلوم بهم وصل بود از شدت درد نمیدونستم چیکار کنم

باید به دکتر بگم شاید قبول کرد بابیهوشی برام انتقال بده اگر هم قبول نکرد باید شل کننده عضلات بزنم پس

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
وقت که داریم عزیزم شاید پنج شش ماه ولی چون حجمش کم بود نشد بگیرین اصلا اسپرمی ازش در نیومد نزدیک صفر ...

نه انتقال ندادم عزیزم 

خوب اگه وقت دارین ،یه بار دیگه بره آزمایشگاه نمونه بده ،بگه فقط می‌خوام دی آف ای بررسی بشه چون بار قبل دکتر نوشته بود نمونه حجمش کم شد دوباره اومدم نمونه بدم‌ ،میگیرن نگران نباش فقط هزینه اش جداست 

مثلاً من همسرم وقتی آزمایش دی آف ای میده یه مبلغی برای خود آزمایش میگیرن همون مقدار مبلغ دوباره برای دی آف ای میگیرن ،دو برابر میشه هزینه اش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تا چه ماهی باید زد این آمپولها رو؟؟؟

نمیدونم قشنگم🙂 من همیشه منفی میشد انتقال هام بعد آزمایش قطع میکردم

تاحالا مثبت نشدم بدونم تاکی باید ادامه داد

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم انشاالله به حق امام زمان که هر چه زودتر خدا خودش سوپرایزت کنه همه ی سختیهایی که کشیدی جبران شه ...

ممنون خواهر گلم ،انشالله خودتم به زودی به حاجت دلت برسی 

دکتر گفت دوباره با داروی خارجی پیش برو ،دفعه های قبل با داروی ایرانی بودم‌ ،هر چند دفعه قبل من خودم به دکتر گفتم خارجی بنویس اما گفت همشون تاریخ گذشته ان، اما اینبار میگه یه بارم شانستو با این‌دارو‌ امتحان‌ کن 

روز چندم رفتی سونو ؟ خودتون کلا ضخامتتون کم بوش ط؟ ببخشید سوال میپرسم دیگه اینجا همه مثل همیم و باید ...

نه من اکثرا ضخامتم اوکیه. منتها چون  پارسال کورتاژ داشتم و اینبار هم روز ده ضخامت زیر ۵ بود ترسیدم. روز سه و ده و سیزده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
شما هم مثل من هستی . الان تحت نظر کدوم دکتر هستی؟

توام ذخیره ات کمه ؟ 

من تبریزم ، اینجا دو بار پانکچر شدم 

یه بارم تهران رویان رفتم با دکتر مصطفایی بودم همون تهران دکتر گفت با داروی خارجی پیش برو ،هر چند خودم امیدی ندارم اما میگم‌ این‌ راه رو هم برم که بعداً نگم چرا نرفتم و عذاب وجدان داشته باشم 

الان می‌خوام تبریز با همون دکتر قبلی پیش برم راستش تهران هیچ‌کار متفاوتی با دکتری که اینجاست برام انجام نداد 

گلی  شما علائم نداشتی؟؟ بی بی نزدی؟؟ روز چندمی الان ؟؟؟

عزیزکم من آمپول hcg زدم یکی ام فردا باید بزنم

روز سوم انتقال بیبی چک زدم منفی بود 🤌😁

حالا میخوام ۱۰ خرداد یکی بزنم ببینم میفهمم مثبت شده یا ..

چون آخرین ازادسازیم فردا هست

علایم که من متوجه نمیشم بخاطر دارو هاست یا مثبت شدن

دلدردم نسبت به انتقال قبلی ها یکم خاص تره یه نقطه بیشتر از همیشه درد می‌کنه از داخل رو چیزمه🫢 ولی گاهی دلدردم جابه جا میشه مثلا اگه راسته ، یهو چپ درد میگیره ( خودم فکر میکنم بخاطر دارو باشه )

وقتی یکم سرپام بعدش دراز میکشم کمرم درد می‌کنه

تو خواب ۳ بار بیدار میشم برای سرویس ( دیگه نمیدونم تکرره یا ن)

وزنم کم شده 😐😂 ۷۵ بودم شدم ۷۱

خیلی گریه میکنم و خیلی میخندم 🫤

سینه هام دو روزه یکم حساس شده از اون شلی در اومده( حس میکنم بخاطر آزادسازی باشه)

همین علایم دیگه ای ندارم😐

خوراکمم زیاد شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من خیلی استرس دارم که نکنه آمپولها رو دکتر بخواد قطع کنه یا کم کنه مشکلی پیش بیاد  اخه واقعا ا ...

وای انشالله که منم مثبت باشم دقیقا همین ترسو دارم😮‍💨

دوست ندارم به این زودی قطع کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40