2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
گلم من زیادرعایت نمیکردم براخوراکیا ک نخورم  منم شکموام 😁😁حتی روز انتقالم روز تولدمم بود کلی ...

عزییییییزم😍🫂

منم زیادی شکمو ام 🫡🫢

همیشه دعوامون باهمسرم سر این بوده ک خوراکی منو خورده😂

جوون دلم خدا گل دختری رو حفظ کنه 😍🧿🤍

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عطسه آره،بعد امروز به خودم میگفتم نگا کنا پس چرا قبلا عطسه نمیکردم الان که ضرر داره  چون کلا پ ...

مال ماکه بستس و شرایط خونه مثل قبلا هست...

و انتقال قبلی عطسه نداشتم ولی خب تو فصل بهار هم نبود انتقالام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سرفه بخاطر سرماخوردگیم هست عطسه تازگی اضافه شده نمیدونم دیروز یا پریروز جدی ؟ مثل چی ذوق کردم برا ...

انشالله مثبت میشی گلم ،هر چی خدا بخواد همون میشه انشالله ایندفعه برات میخواد 

والا یادمه یه کاربر ۲۴۸ بود همش عطسه میکرد بعد انتقال می‌گفت فشار میاد میترسید جنین طوریش بشه که باردار شد 

انشالله برای توام به خاطر سرما خوردگی نمیشه به خاطر مثبت شدن میشه 😉

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزییییییزم😍🫂 منم زیادی شکمو ام 🫡🫢 همیشه دعوامون باهمسرم سر این بوده ک خوراکی منو خورده😂 ج ...

ممنونم گلم فدات خدا نی نی توام تو دلت حفظ کنه گلم😍😍اتفاقا منم شوهرم میگه بچه ب دنیا اومد باید هر چی خوراکی برا اون گرفتم براتوام بگیرم و هواسم باشه خوراکیا بچه رو نخوری 😂😂😂

عزییییییزم😍🫂 منم زیادی شکمو ام 🫡🫢 همیشه دعوامون باهمسرم سر این بوده ک خوراکی منو خورده😂 ج ...

وووی...منم همیشه رو غذا حساسم..مرگمه شوهرم دس ب غذام بزنه..همیشه غذامو باش جدا میکنم..چون عادت داره زیاد زیاد لقمه بردارع من بدبخت کمترش میخورم

همیشه هم میگه خودخواهی زورت میاد ی لقمه از غذات کم بشه

😄😄😄اگه من احساس کنم غذا یکم بدمزست لب بش نمیزنم

منم لب نزدم 😂 

برنج خالی خوردم ولی تا آخرشم اشک ریختم 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله مثبت میشی گلم ،هر چی خدا بخواد همون میشه انشالله ایندفعه برات میخواد  والا یادمه یه کا ...

😍😘😘😘

ممنون عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچها سلام  انشاءالله که همه تنتون سالم باشه همراه با نی نی ها 

دوستان ی سوال داشتم چون من سقط کرذم دکتر دی اف ای برا همسرم نوشت ولی نشد انجام بدیم چون حجم اسپرمش بی نهایت کم بود حالا این موضوع نگرانم کرده که نکنه خدای نکرده مشکل داشته باشه و من قراره ایندفعه میکرو شم تو اینترنت نوشته بود میکرو احتیاجی ب دی اف ای نیست چون خوبارو برمیدارن بلاخره 

اگه کسی میتونه منو راهنمای کنه؟؟؟؟؟

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️