2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=292467653]بابا خیلی کوچولویی که. میتونستی جای دختر من باشی. من سال بعد تولدت دانشگاه رفتم. بی ...

😂😂😂😂

جدی میگم به خدا.ببین این درد نازایی با ما چکار کرده.

البته از شوخی گذشته ما خودمون اولش اصلا بچه نمیخواستیم چون واقعا در توانم نبود. تهران دانشجو بودم.شهر خودم شاغل بورسیه بودم که ۳ روز در هفته سر کار میرفتم واقعا هر هفته رفت و امد تا چند سال امکان بچه دار شدنو میگرفت. بعدسم خستگی در کردم دو سه سال 

دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

عزیزم اگه لیستتون کامل نشده میشه منم اضافه کنی؟شنبه پانکچرمه نگرانم😔دعام کنید بخیر بگذره هرچی خیر و صلاحمه مقدر شه 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
اره خداروشکر 💪💪💪 الهه جان میگم کرم ضد ترک شما میزنی به شکمت؟

سحر جان من انقدر پهلو درد و گرفتی عضلات کمر دارم بخاطر خوابیدن که فعلا به این چیزا فکرم نرسیده      همین الان از درد کمرم نفسم در نمیاد چند دقیقه برگشتم به پشت 

آره گلم خیلیییییییی سخته من ذکر وقران و دعا زیاد دارم دوسه ساعتم که بعداز نماز ظهر سرگرم ذکر قران ود ...

منم صبح تا ظهری تقریبا مشغولم وای از بعدازظهر وشب😬

به زودی منم مامان میشم😍
انشالله که مثبت میشی😍 نه نداره😕

انشاالله بایاری خدا ودعای خوب وانرژی مثبت شما دوست گلم 

ببین به چشم خودم دیدم که یکی از بهترین دکترای مطرح ای وی اف در ایران که پی ار پی هم به اسم ایشون ثبت شده به یه خانم گفت تخمک نداری وبرو اهدایی 

همون خانم به لطف خداالان هفت ماهه اس 

بادکترای دیگه هم مشورت کن وحتی اگه گفتن یدونه تخمک داری بگو باشه همون یدونه رو برام ای وی اف کنین

به زودی منم مامان میشم😍