2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
قبل انتقال هم خوبه دکتر بهم گفت بخورم

مرسی عزیزم 😘

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
پروانه فکر کردم با همیم من فعلا عقب افتادم😅🤭لعنتی پریودم نمیاد😂

انشالله هر چه زودتر وارد سیکل بشی من شنبه سنو زخامت دارم احتمالا ۷یا ۸ روز دیگه انتقالمه برام دعا کن خیلی استرس دارم بایه جنین برام پی ار پی هم میکنه میگم من با تخمک کشیم خراش داده به نظرت اثرش میمونه به دکتر گفتم گفتش لازم نیست خراش دادیم پی ار پیت میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهم فَرَج عَن کُلَّ مَکروبٍ

« خدایا غم هر غمگین ، و غمزده ای را برطرف کن🤍»

امیدوارم به همین زودیا سرتو بگیری رو به آسمون و بهش بگی:

خدایا می‌دونم کار خودت بود ، شکرت !

تو منو شنیدی ، وقتی سکوت کرده بودم !

تو کنارم موندی ، وقتی کسی نبود !

و تو نور رو بهم نشون دادی ، وقتی همه جا تاریک بود...!

مرسی که هستی و خدایی می‌کنی من دلم بهت خیلی گرمه 🤍🕊️

❕یه روزی خدا یه دری رو برات باز می‌کنه

که جبران همه ی در های بسته ی زندگیت باشه❕

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شاید بدن من بهش واکنش خواب نشون داده  وقتی میخورم نیم ساعت بعدش چنان خوابم می‌بره که ... وان ...

ممنونم گلم😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم برای آرامش دلت و مثبت شدنت آیت الکرسی میخونم ♥️🫂

مرسی نفسم یه دنیا ممنون 🥺🥺🙏🙏😘😘

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
😒😒 یه چشم غره برو واسشون 

چشم غره🙄 من تاحالا هرکی هرچی گفته سرمم بالا نکردم بلدنیستم که دیگه عادت کردم به کاراشون برام مهم نیست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
انشالله هر چه زودتر وارد سیکل بشی من شنبه سنو زخامت دارم احتمالا ۷یا ۸ روز دیگه انتقالمه برام دعا کن ...

مرسی

انشالله خوش خبر باشی

اونا هدف اصلی شون این بوده شما رو هیسترو کنن حالا کلا در کنار هیسترو همه رو خراش میدن ولی خودت هم میگی یه خراش پس الان که چندماه گذشته مطمئن باش ترمیم شده و تا جایی که من شنیدم یک ماه اعتبار داره یعنی دکترها که اینطور میگن،و ثابت شده هم نیس که واقعا کار خاصی کنه پی آر پی کن که گردش خون رحم بالا بره رحم جوان تر میشه گیراییش بیشتر میشه .پی آر پی خیلی بهتر از خراش انشاالله مثبتی

من خیلی ناامید بودم حتی خودم به دکتر گفتم برام سیکل طبیعی انجام بدید چون من معلوم نیست جنین ها ...

عزیزم با انتقال مثبت شدی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نیاز  جون ان شاالله به حق باب الحوائج ع این پانکچر و انتقالت پر از خیر و برکت باشه برا خودتون و ...

انشالا خاهر انشالا😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنونم گلم😘

آلا جون خوبی خانمی 😘❤️😍خوشحال شدم که سرشار از انرژی هستی و افسوس گذشته رو نمیخوری آفرین به انرژی مثبتت میدونم که سخته ولی همین که به بقیه القا نمیکنی آرامش داشتن و توکلت به خدا رو میرسونه انشالله به زودی بارداری پایدار

عزیز دلم ♥️ الهی به حق صاحب الزمان که همین بار مامان یجفت دوقلو دختر وپسر بشی کع چیزی از زندگیت کم ن ...

انشالا خاهر😭

شماانتقال چندمه؟ سروموبراچی میزنن؟ توانتقال اول هم تجویزمیکنن؟

من هشتم میرم سنو میشم و روز انتقالمو تعیین میکنن..هرتاریخی روز  انتقالم بود یروز قبلش سرم رو تزریق میکنن..احتمالا شنبه سیزدهم سرم رو بزنن 

و یکشنبه چهاردهم انتقال برام انجام بدن..

انتقال اول نمیزننمن ۴بار کاشت ناموفق و یبار ای یو ای ناموفق داشتم..

دکتر هر مرحله ی روشی ب درمانم اضاف میکرد..

دیگه اینا اخرین جنینامه.

تو پروندم نوشته ک جنین ۴ روزه انتقال داده بشه و سرم یک روز قبل انتقال