2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
@ماهورجان      سلام عزیزم آندومترتت چند بود ؟ منم اوایل همینطور بودم اتفاقا بعد ا ...

من روز ۵ پریودی هستم..

روز دوشنبه میرم سونو ضخامت، ک میشه روز دهم

پریودی..همون روز دوشنبه دیکه تاریخ انتقالم رو تعیین میکنن..کاشت قبلیم. روز ده انتقالم ضخامتم ۷/۹بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۵ پریودی هستم.. روز دوشنبه میرم سونو ضخامت، ک میشه روز دهم  پریودی..همون روز دوشنبه دی ...

انشاءلله که میره بالا چه دارویی برای ضخامت رحم بهت داده؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خوب خداراشکر نصف راه رفتی هفته ی بعدی آزمایش میدی دلمونو شاد میکنی.شکر خدا 

قوربونت بشم مهربونم 

خیلی سخت میگذره ولی بلاخره میگذره فقط خدا کنه نتیجش باب دلمون باشه 

☺️☺️☺️☺️ اینهمه سختی میکشیم پوشکشم عوض میکنیم ولی شوهر من مطمئنم کمک حالم نیس  از الانش معلو ...

با زبون میتونی ازش کار بکشی نگران نباش بگو باباش پاشو فلان کارو بکن ، نی نی میگه فلان چیزو میخوام 

سلام دوستاي خوبم وقت بخير فردا روز ١١ انتقالمه بيبي چك صبح بزنم جواب ميده؟ يا كادبه؟

سلام عزیزم تو که اینقد صبر کردی این ۳ روزم روش بزار همون موقع آزمایش بده

آره در اصل که نشون میده

کاذب وقتیه که جنین تازه انتقال داده باشی یعنی فریز نباشه بلافاصله بعد از تخمک کشی

اثرات آمپولایی که برای تخمک کشی تزریق میکردی باعث مثبت شدن کاذب میشه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزم تو که اینقد صبر کردی این ۳ روزم روش بزار همون موقع آزمایش بده آره در اصل که نشون میده ک ...

جنين من فريز بود

نميدونم چند روزه

٢٤ ارديبهشت انتقال داشتم

فردا ١١ روزمه ديگه؟؟؟؟

بزارم انشالله مثبته جوابم

توروخدا ببخشید این سوال رو میپرسم🙈 من شاید دوماهی باشه نزدیکی نداشتم ... بعد دیشب یه خواب عجیبی د ...

وااای مثبت شدی رفت من یکی از نشونه های مثبت شدنم همین بود دکتر گفت بخاطر افزایش خونرسانی به رحم هست 

جنين من فريز بود نميدونم چند روزه ٢٤ ارديبهشت انتقال داشتم فردا ١١ روزمه ديگه؟؟؟؟ بزارم انشالله ...

اگه ۲۴ اردیبهشت انتقال داشتی فردا میشه دوازدهم

باید خود روز انتقالو هم حساب کنی

احتمال زیاد که نشون میده 

انشاءلله عزیزم 

ولی با هر چی روبه رو شدی سرخود کاری نکن خودتو هم نگران نکن ممکن بی بی چک خراب باشه یا حتی ممکن دیر لانه گزینی بکنی 

قطعی ترینش همون جواب آزمایش که باید دوتامون روز یکشنبه بریم

این پیامو الان یکی از خانمایی که اون روز باهم انتقال داشتیم برام فرستاد

( راستی یک دوست دارم میگه یکی از فامیلامون بعد از ۱۴ روز ازمایش  داده منفی شده دوباره بعد ۲۰ روز آزمایش داده مثبت شده )

استرادیول روزی ۳ تا

به من از روز دوم پریودی که رفتم برای سونوگرافی به غیر از استرادیول پنتوکسی فیلین ۴۰۰ هم داده بود 

خونریزیم هم خیلی زیاد شده بود تا نزدیکیای انتقالم همچنان لکه بینی داشتم البته قبل انتقال برام خراش سرپایی هم انجام داده بود

بچها یه سوال طبیعی تو ان تی طول سرویکسم ۴۴بوده الان ۳۴چرا اومده پایین کسی تجربه داره خطر ناک نباشه ...

معمولا زیر سی سرکلاژ میکنن باید استراحتت بیشتر کنی چون خیلی اومده پایین باید استراحتت بیشتر کنی