2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
خب خب نوبتی ام باشه نوبت تعریف کردنمه 😍😂 اول یه تشکر ویژه و کلی کنم ازتون بخاطر این همه انرژی مثب ...

قدم های کوچولوشون به شکم مامان پاطمه مباااارک باشه الهی. خدا برات حفطشون کنه. نمیدونم چرا اینقدر جنین خراب میکنن. یعنی از سه تا دوتاشو خراب کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم. من ان شاالله دو سه ماه دیگه میرم برا انتقال.اما تو دو تا انتقال قبلی پر علایم بودم و م ...

آتیش به جونش بیوفته الا من هنوز میترسم بزنم

بقران قسم اسمشم حالمو بد میکنه

خیلی دوست داشتم بگیرم بزنم ولی فکرشم میترسونتم 😟

اااای جوووون دلم😍😍😍😍 ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم🤩🤩 ان شاالله ۹ ماه مهمون د ...

😍😍😍

مــــــــــــرسی خاله جوووووونم

نمیدونم چرا اینبار انقد شادم و انقد بیخیالم..

بیخیال منظورم واسه بلند شدن و کار انجام دادنه...

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خب خب نوبتی ام باشه نوبت تعریف کردنمه 😍😂 اول یه تشکر ویژه و کلی کنم ازتون بخاطر این همه انرژی مثب ...

خیلی مبارکت باشه عزیزدلم  

الهی بهترین ها روزیت باشه و با همین انتقال طعم شیرین مادری رو بچشی و کیف کنی  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ب نظر منم نگو. مگه اینکه لازم بشه.من این دفعه برم تمام تلاشمو می کنم هیشکی نفهمه. آااااخ همسر منم ه ...

😍😍😍

همسر شما انجام میده ولی همسر من تنبله😂

برای همین میگه به مامانت بگو بیاد 

ببینم حریفش میشم یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اررررررره عزیز دلم😍😘 دوتا کنجد آوردم تو خونه

به سلامتی ان شاالله که دو هفته دیگه دست پر میشین ومامان یه دوقلوی ناز❤️ 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خیلی خیلی مبارکه 

انشاالله مامان میشی این بار..بهت گفتن۱۶خرداد آزمایش بدی؟

چندمین انتقال بود مال شما؟

به زودی منم مامان میشم😍
عزیزم. خدا حفطشون کنه برات. و سایه همه پدر مادرای گل مستدام. انشاالله اینبار سورپرایزشون میکنی. چند ...

😂😂

یاد یه خاطره ای افتادم

فکر کنم ۳.۲ سالی بود ازدواج کرده بودم ..

بعد خب ما زود بچه میاریم حتی اگه کوچیک باشیم🙂

منم اونموقع شاید ۱۷ سالم اینا بود نمیدونم دقیق

پدرشوهرم اومد خونمون تنها...

شروع کرد به نصیحت کردن 

گفت کتاب زناشویی بگیرید و نمیدونم فایل ، فیلم

ته تهش متوجه شدم فکر می‌کنه ما نزدیکی نداریم😂

آب شده بودم از خجالت...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍😍😍 الهی مادر فداشون بشه دوتا هستن ۵ روزه ولی کامپکت یکی گرید a یکی گرید ab ۶ تا جنین ذوب ...

ماشاله ماشاله عزیزم خداروشکر   انشاله ۲ هفته دیگه با یه بتای تپل حسابی خوشحالمون کنی . عزیزم صدقه بزار کنار اسفند دود کن حتما انشاله صاحب ۲ قلوهای خوشگل و مامانی میشی