2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
تو کاغذی که از جنین شناس گرفتم برای دکتر بردم نوشته بلاست حالا نمیدونم بلاست فریز شده ، یا ذوب میکن ...

تو شناسنامه ی جنینت نوشته که تو چه مرحله ای فریز کردنشون،انشاالله هرچی که هست خیره و مامان میشیم تو این ماه😍😍😍

به زودی منم مامان میشم😍
عزیزم خودشون سه روزن دوروز قبل انتقال در میارن بشه ۵روزه هیچ جای دنیا جنینو بیشتر از ۵ نمیتونن نگه د ...

پروانه جون هنوز از مرکز بهم زنگ نزدن

سری قبلی روز قبل تماس گرفتن

چیکار کنم خودم زنگ بزنم ازشون بپرسم؟

میخوام ببینم جنین هام کامل هستن؟ یا مثل سری قبل شدن...

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيز دلم خدا بهت خير بده چقد خوشحال شدم ديدم پيامت رو من امروز از دادم شد ١٤.٩٥ بعد دوهفته ...

ای جاانم. الهی ک خوش خبر باشی😍 خیره ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای نه  بهت میاد خیلی خوشگلی عزیزم 🤗😍

عه من ندیدم🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تو شناسنامه ی جنینت نوشته که تو چه مرحله ای فریز کردنشون،انشاالله هرچی که هست خیره و مامان میشیم تو ...

شناسنامش کجاست؟🥲😂

من چه مامانی ام که شناسنامه بچمو ندارم

فقط برای انتقالم اینو جنین شناسی بهم داد دادم دکترم

https://s8.uupload.ir/files/img_20230508_130022_a72b.jpg

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میخوایی زنگ بزن بپرس ببین چی میگن انشالله به سلامتی این بار مثبت میشی

🩷😘

مرسی قشنگم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شناسنامش کجاست؟🥲😂 من چه مامانی ام که شناسنامه بچمو ندارم فقط برای انتقالم اینو جنین شناسی بهم دا ...

نمیدونم خود بیمارستان به من شناسنامه ی جوجه هامو دادن بعد از چندروز که پانکچر شدم😅

به زودی منم مامان میشم😍
سوال مهم میشه هر کس میدونه جواب بده ممنون  میشه بگید تقویتی هایی که قبل از تخمک کشی برای خودتو ...

دکتر ب ما گف ک ۳ ماه باید بخورن چون ۳ ماه طول میکشه تا اسپرم ها تازه بشن ی همچین چیزی.البته همسرم دو ماه و خورده ای خورد. 

ویتامین ای، سلنیوم، اسپریژن، فرتومن، ال کارنتین اینارو یادمه 

نمیدونم خود بیمارستان به من شناسنامه ی جوجه هامو دادن بعد از چندروز که پانکچر شدم😅

عه بعد پانچر میدن!!!!!

من حتی اینم نمیدونستم😂😂

آقا یکی از شناسنامه جنین هاش عکس بزاره ببینم چه شکلیه شاید تو مدارک پزشکیم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه بعد پانچر میدن!!!!! من حتی اینم نمیدونستم😂😂 آقا یکی از شناسنامه جنین هاش عکس بزاره ببینم چه ش ...

نه اگه داده بودن بهت که گفته بودن شناسنامه ومیدونستی  

اتفاقا امروز یه نفرم تو مرکز بهم گفت به من شناسنامه ندادن 

دیگه نمیدونم جریانش چطوریه

به زودی منم مامان میشم😍
عه من ندیدم🥺

من عکس گذاشتم دوباره برات ولی مجبور شدم زیر ۴ دقیقه پاک کنم

به انتها رسیدی میزارم دوباره 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من عکس گذاشتم دوباره برات ولی مجبور شدم زیر ۴ دقیقه پاک کنم به انتها رسیدی میزارم دوباره 😘

ای وااای ببخشید😅 دونه دونه داشتم میخوندم پیامارو دیر رسیدم😘😘

هنوز سحر نیومده؟