2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام برا منم سواله مثلا جنین ک سه روز باشه ک فریز هستش وقتی میخچان انتقال بدم از تو فریز ک در اوردن ...

عزیزم خودشون سه روزن دوروز قبل انتقال در میارن بشه ۵روزه هیچ جای دنیا جنینو بیشتر از ۵ نمیتونن نگه دارن چون وقت لانه گزینیشه 

سلام برا منم سواله مثلا جنین ک سه روز باشه ک فریز هستش وقتی میخچان انتقال بدم از تو فریز ک در اوردن ...

دو روز دیگه شایدم قبل از دو روز بلاست بشه

جنینای من صبح از فریز در آمد تا لحظه ی انتقال کامپکت شدن

جنین فقط به تقسیم‌شدنش که میگن بلاست یا کامپکتیا.مورلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخشید میپرسم عزیزم  چرا بخاطر شوهرت نتونستی بمونی  سعی کن بعضی شبا بمون پیش مادر و برادر ...

🥲🥲🥲

میگه چه کاریه خب بریم خونه ماکه خونمون نزدیکه توام همیشه اینجایی.

بعد شوهرم دوست داره خونه ی خودمون بخوابه

بهش کمک میکنم مالی هر موقع دارم.. ولی خب میترسم ازش ( برای چیز های مضرر خرج می‌کنه ، هرچند که بهش میدم ولی همیشه با ترس میدم)

شوهرم نمیدونه پول میدم بهش🥲 چون دوست نداره بدم میگه توام داری زحمت میکشی نبخش پول و زحمتت رو)

نصیحت هم نمیکنمش چون تو سنیه فایده نداره 

فقط گاهی بهش میگم مواظب خودت باش من از تو یه دونه دارم تو دنیا

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دکتر که می خوام برم گفت پریود شدی بیا  گفتم یه ده روز جلو بیوفتیم  چون میگن برای اسپرم ح ...

اگه مشکل داره که بهش بده همینه رو 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

رنجش چه عجیب غریبه ولی خب الان مثبته عزیزم اگه انشالا پس فردا دو برابر بشه همه چی نرماله انشالا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزدلم کار خوبی میکنی حواست بخودتو نی نیت باشه این روزا هم تموم میشه الهی ک بسلامت بغل بگیریش

چشم خواهری

الهی خدا دلتو با بتای تپلی شاد کنه

واقعاً ماهاکه قبلا ازیت شدیم انصاف نیست که ادمه داشته باشه

امام رضا حاجتت بگبره از خدا انشاالله 

من که عکس ندیدمد فقط فهمیدم تولد بوده.مبارکه انشاالله.بالادیدمرفته بودی تو فاز غم و ناراحتی. نبینم د ...

عزیز دلم انقد گریه کردم انقد گریه کردم که حد نداره 

هنوزم دلم پره و اشکام میریزه ( دلیلش خیلی مسخرس😂 ربطی به حرفایی که زدم نداره)

می‌دونم عوارض دارو های هورمونی هست چون وقتی پریود هم میشم همینجوری ام.

قربونت برم چقدر مهربونی شما 😍😘

عکس تقلبی برای تولد بوده🤪 در اصل برای روز دختر بوده

چشم هروقت همزمان آنلاین بودیم بگو عکسمو بزارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم دوس دارم ببینم 🙈

هروقت باهم آنلاین بودیم بگو بزارم😁

البته چند روز پیشم گذاشته بودم ، از خودم هنوز تو سایته 

ندیدیش؟ تکت کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی که با سلامتی و دله خوش جوجه هاتو بیاری خونه عزیزم من انتقالم دو مرحله ای بود مثل شما خیلی مرا ...

خداروشکر مثبت شدی عزیزدلم خدابرات حفظشون کنه ودوقلو باشن😍🤩،من امروز مرحله ی اول رو انتقال دادم و دست دوتا جوجه هامو گرفتم اومدیم خونه الانم سعی میکنم زیاد پانشم،ولی گفتن تااون یدونه بلاستت رو انتقال ندادی داروهاتو شروع نکن وفقط همون استرادیول وهمون یدونه آمپول پروژسترون رو ادامه بده تا پس فردا که میرم واسه اون یکی

حالا من میگم اون همه اسپکلوم گذاشتن واذیتاش و... برای این دوتا ضرر نداشته باشه🥺🥰

به زودی منم مامان میشم😍
چجورى ميشه راهنماييم كنى؟

عزیزم اول تو گوگل سرچ کن

آپلود عکس

یه سایتی برات میاد وارد شو 

نوشته فایل خود را انتخاب کنید

بعد عکستو که انتخاب کردی ، میای پایین تر 

نوشته شروع اپلود

اجازه بده تا آخرش پیش بره 

بعد که آپلود تموم شد ، کپی رو میزنی 

همون اولین کپی 

بعد اینجا پِیسش می‌کنی

اگه بلدی اینجا لینک درست کنی ، یه راه دیگه ام داره که اینکت آبی بشه 

اگه نه همینجوری ام باز میشه😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسلامتی عزیزم انشالا ک ۹ماه تمام بچسبن ب دل مامانشون  پاچه گوسفند،پامرغ ،شیر سویا اینارو بخور& ...

قربونت برم مهربون♥️

انشاالله واسه شما هم همینطور باشه اگه انتقال دادی 

اگه داری که خدا برات نگه داره🥰

به زودی منم مامان میشم😍