2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست
واسه من خیلی شدید نیست...ولی هست.. هر ماه ترشحات تخمک گزاریم دارم خداروشکر  من فقط ۲ تا جن ...

خدا دخترتو حفظ کنه عزیزم انشالا خدا بهت طبیعی بده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
طوطیا جان شما ذخیرتون چنده؟و برا انتقال دومتون چیکارکردین مثبت شدین ببخشید خیلی میپرسم🥺

منم پلیکیستیکم خیلی وقته ازمایش ندادم فکر کنم 6 بود 

عزیزم هیسترو کردم ، سرم ای وی ای جی زدم و قرص پردنیزولون خوردم که تو انتقال اول هیچ کدوم رو نداشتم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پلیکیستیکم خیلی وقته ازمایش ندادم فکر کنم 6 بود  عزیزم هیسترو کردم ، سرم ای وی ای جی زدم و ...

ممنون عزیزم انشالا که خدا یه معجزه کوچولو سالم بزار بغلت 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
روزی ی دونه از هر کدوم میخوری، ؟؟ دوست ندارم دکتر برم ینی حالم بد میشه از دکتر رفتن ‌.خودم قرص بخر ...

فمی بست پودر هست روزی یه دونه داخل اب میریزم میخورم 

گلای وانس روزی دوتا صبح و شب بعد از غذا

اینا رو بخور چون پلیکیستیک هستی ورزش هم که میکنی خوبه

ممنون عزیزم انشالا که خدا یه معجزه کوچولو سالم بزار بغلت 

مرسی عزیزم انشاالله شما هم به زودی مامان بشی 

ببین اصلا نباید استرس داشته باشی 

عزیزم ی دکتری صحبت می‌کرد میگفت از خواب ضعیفتونه  مگف تنظیم خواب ۷۰ درصد مشکل ناباروریتونه&nbs ...

من تازگیا کل شب بیدارم یعنی روز هم نمی‌خوابم شبم اصلا خوابم‌ نمیبره یعنی طوری خوابم‌ نمیاد که انگار روزه و من نشستم قشنگ صبح‌ میشه و همچنان بیدار 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها کسی هست ازمایش ایمنی انعقادی و کاریوتایپ بده ب من گفت جواب دوماه دیگه اماده میشه چرا اینقد دی ...

دفعه بعد فولیک اسید نخور به جاش کوالی فول بخور چون بعضیا بدنشون فولیک اسید رو تبدیل به سم میکنه و باعث سقط جنین میشه

بچه ها کسی هست ازمایش ایمنی انعقادی و کاریوتایپ بده ب من گفت جواب دوماه دیگه اماده میشه چرا اینقد دی ...

من کاریوتایپ دادم قبلا ، دوماهه ،حداقلش ۴۰ روزه جوابش میاد 

در مورد کاریوتایپ بگم که آزمایش ژنتیک هستش عزیزم هر اتفاقی بیفته ژنتیک که تغییر نمیکنه حتی بارداری ،خیالت راحت 

ولی در مورد ایمنی انعقادی اطلاعی ندارم 

قربووووونت برم عزیزم اشک منم در اومد با پیامت😭😭😭 ممنونم ک انقد مهربونی عزیزم. تو رو خدا ناراحت نب ...

عزیزم پچ استرادیول دونه چند خریدی ؟

واسه کدوم کشور بود؟

آلمانیش پیدا کردم دونه 250 خیلی گرون نیست؟

دفعه بعد فولیک اسید نخور به جاش کوالی فول بخور چون بعضیا بدنشون فولیک اسید رو تبدیل به سم میکنه و با ...

اخه کوالی فول مگه همون مواد اسید فولیک رو‌ نداره ؟ فقط فولات فعال رو اضافه داره نسبت به اسید فولیک 

اخه کوالی فول مگه همون مواد اسید فولیک رو‌ نداره ؟ فقط فولات فعال رو اضافه داره نسبت به اسید فولیک&n ...

فولیک اسید که میخوریم بدنمون تبدیلش میکنه به فولات ولی بعضیا ژن معیوب دارن که به جای فولات تبدیل میکنه به نوعی سم 

کوالی فول فولات فعاله خودش دیگه تبدیل نداره

فولیک اسید که میخوریم بدنمون تبدیلش میکنه به فولات ولی بعضیا ژن معیوب دارن که به جای فولات تبدیل میک ...

آهان ،خیلی خوب 

ممنون عزیزم

اینو نمیشه با هر عسلی خورد؟؟؟

نمیدونم عزیز. احتمالا عسل ها خاصیت های متفاوت دارن.

همسر زهرا خودشون تولید کننده عسلن. من ژل رویال رو از سایت ایشون گرفتم. احتمالا هر عسلی بخواید اونجا داره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....