2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
عزیزم نمیدونم از مواد غذایی از چه کوفتی که ذخیره ها همه پایین 

عزیزم ی دکتری صحبت می‌کرد میگفت از خواب ضعیفتونه 

مگف تنظیم خواب ۷۰ درصد مشکل ناباروریتونه 

قبل ۱۱ بخوابین 

من که هر چقدر تلاش می‌کنم نمیشه بخوابم قبل ۱۱

شوهرم ۱۰ میاد خونه تا چایی و شام و میوه بدم بخوابیم 

شده ۱☹

خوشبحالت بهتون سرم میدن من رویان هم خاهرم برا باره چهارم انتقال داد سرم ندادن باز منفی شد 

عزیزم یعنی شما وخواهرت هر دو انتقال منفی شدین ؟

الهی خدا نظری به دل مامانتون کنه به حق فاطمه پهلو شکسته 

عزیزم خواهرتون استراحت مطلق میشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الای عزیزم شاید باورت نشه ولی دارم گریه برات مینویسم واقعا دلم شکست برات 😭😭😭 امروز بعد چند ه ...

قربووووونت برم عزیزم اشک منم در اومد با پیامت😭😭😭 ممنونم ک انقد مهربونی عزیزم. تو رو خدا ناراحت نباش گلم❤️🤗 شکر خدا منم خوبم. ان شاالله به حق حضرت معصومه س  روزای خییییییلی خوبی جلو روی هممونه😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وااای آلا این چی بود من الان دیدم خواهر فدای دل شکستت بشم من 😭😭😭😭😭😭ان شاء الله خدا خودش جبرانی ...

قربووونت برم نگار جونم. تو رو خدا با ناراحتی اذیت نکن نی نیامونو😍 حتما همین طوره عزیزم❤️. ان شاالله فقط خبر خوش باشه تو تاپیک😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه نیستم خودم ظاهرا مشکلی ندارم هر ماه تخمک گذاری دارم شوهرم ضعیفه ولی همیشه پانکچرام تعداد جنینام ک ...

قربووونت برم هانی جون. الان خیییییلی زوده برا ناامیدی دختر. تو دلیاتو ناراحت نکن🥺 داروهاتو قشنگ مصرف کن و سر وقتش برو آزمایش ان شاالله همه چی عالی پیش میره😍

منم ی عمره پلی کیستیکم ولی هیچوقت دکترا بهم اینو ندادن.. تاثیری داره ب نظرت؟

منم نمیدونم‌ والا روش که نوشته برای پلی کیستیک ولی امروز از داروخونه پرسیدم گفت برای پلی کیستیک نیست کلا برای تخمکه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام  دوستان میشه بهم کمک کنید من امروز روز نهم انتقال جنین بودم  یک جنین پنج روزه انتق ...

عزیزم انشاالله مثبتی استراحت کن انشاالله که خیره استرس به خودت وارد نکن 

عزیرم روز اول که لک دستگاه گذاشتن داشتم البته بیشتر شبیه بتادین بود نمیدونم بتادین میریزن برای شستن ...

سلام عزیزدلم من این علائمو سری پیش داشتم اما منفی شدم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزدلم من این علائمو سری پیش داشتم اما منفی شدم

عزیزم به قولا علایما شاید از دارو باش

ولی من تو ۴تا انتقال جز یکیش دلدرد نداشتم تا روزای آخر

بدنا فرق میکنه

من همیشه استردیول ایرانی که میخورم قبل از انتقال سینه دردم شروع میشد.

جدیدا دکترا واسه پلیکیستیک فمی بست میدن  من هم مام آنلاین ویزیت شدم گفت فمی بست بخور  هم ...

روزی ی دونه از هر کدوم میخوری،

؟؟

دوست ندارم دکتر برم ینی حالم بد میشه از دکتر رفتن ‌.خودم قرص بخرم بخورم باز میترسم  نمدونم چیکارکنم

سلام به همه ی مامانای منتظر  من امروز سومین تیتر بتامو که ۲۹۰ بود بردم دکترم دید گفت رشدش خوبه ...

خدااایا شکرت منم برات خیلی خوشحال شدم عزیزدلم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم به قولا علایما شاید از دارو باش ولی من تو ۴تا انتقال جز یکیش دلدرد نداشتم تا روزای آخر بدنا ...

فقط خود خدا میدونه قرار چی بشه🥺🥺