2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047844 بازدید | 684628 پست
منم نمیدونم‌ والا روش که نوشته برای پلی کیستیک ولی امروز از داروخونه پرسیدم گفت برای پلی کیستیک نیست ...

آها...حتما دکتر صلاح دونسته داده..

من غیر متفورمین و اینو فولیک  چیزی نخوردم نمیدونم خوب و بدشونو🤕

انشاالله که جواب بگیری عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پلی کیستیکم پلی کیستیکم خیلی شدید رهبرم ۲۲.۵بوده دوماه دارم پیاده روی میکنم دوماه دکتر بهم پودر ا ...

واسه من خیلی شدید نیست...ولی هست..

هر ماه ترشحات تخمک گزاریم دارم خداروشکر 

من فقط ۲ تا جنین داشتم ک منفی شدم 

شوهرمم دیگه قید بچه رو زده 🙄😐☹😢😭امروز گفت دیگه حرفشو نزن همین دخترمون کافیه خدا  سلامت  نگهداره برامون  بچه چیکار میکنیم..منم موندم مات و مبهوت😑

خودمم ک حالم دیگ از قیافه هر چی دکتره  بهم میخوره 

موندم بین  دوراهی عقل و دلم 🤕

ینی چی؟؟؟ هر دفعه که میری کوچیکتر میشه جتین؟

نه تو هفت هفته متوقف شده رشد امشب دارم میرم بیمارستان 

ولی قبلش رفتم ازمایش کاریوتایپ و ایمنی انعقادی دادام دکتر گفت دوماه دیگه جواب میاد 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

بچه ها کسی هست ازمایش ایمنی انعقادی و کاریوتایپ بده ب من گفت جواب دوماه دیگه اماده میشه چرا اینقد دیر 

و من تو بارداری دادام گفت مشکلی نیست میترسم بارداری تاثیر بذاره؟؟

نه تو هفت هفته متوقف شده رشد امشب دارم میرم بیمارستان  ولی قبلش رفتم ازمایش کاریوتایپ و ایمنی ...

منم ی بارداری داشتم ک تو هشت هفته متوقف شد و تا یازده هفته صبر کردم و نهایتا کورتاژ شدم..‌‌حس خیلی خیلی بدیه 

امیدوارم خدا به همه بچه های سالم و صالح عطا کنه انشاالله خدا برات جبران کنه😘

منم ی بارداری داشتم ک تو هشت هفته متوقف شد و تا یازده هفته صبر کردم و نهایتا کورتاژ شدم..‌‌حس خیلی خ ...

شما کورتاژ شدی دکتر شخصی رفتی یا بیمارستان من از دارو میترسم نمیخوام بخورم 

شما کورتاژ شدی دکتر شخصی رفتی یا بیمارستان من از دارو میترسم نمیخوام بخورم  

اره  دکتر شخصی رفتم  بعد نامه بستری داد و روز بعد دوتاقرص تو رحم گذاشتن یکی زیر زبونی  دردام شرو شد بعد بردن اتاق عمل 

خیلی راحت بود ولی 

چه دارویی رو میترسی بخوری؟

اره  دکتر شخصی رفتم  بعد نامه بستری داد و روز بعد دوتاقرص تو رحم گذاشتن یکی زیر زبونی &nbs ...

منظورم همین دارو تو رحم و زیر زبونیه درد داره 

مرسی عزیزم که گفتی 

منظورم همین دارو تو رحم و زیر زبونیه درد داره  مرسی عزیزم که گفتی

زیرزبونه که اصلا طعم خاصی نداره  کم کم حل میشه 

تو رحمم ک متوجه نمیشی 

دردایی هم ک شروع میشه دلدرد و کمردرد روز اول پریودی  دقیقا همونه بعدم ک بیهوش میشی ی خواب سبک خیلی خیلی راحته 

من فقط بعدش ک اومدم خونه رحمم سوزش بدی داشت 

که خیلیا اینطور نبودن 

نگران نباش عزیزم هیچی نیست انشاالله به خیر میگذره

عزیزم یعنی شما وخواهرت هر دو انتقال منفی شدین ؟ الهی خدا نظری به دل مامانتون کنه به حق فاطمه پهلو ش ...

اره عزیزم خاهرم ۴پانکچر و ۴انتقال منفی با لوله های بسته که با لاپرا باز شده  و درحال حاضر میخاد برا باره پنجم پانکچر کنه و من با یک ای سوای منفی و یک انتقال منفی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم یعنی شما وخواهرت هر دو انتقال منفی شدین ؟ الهی خدا نظری به دل مامانتون کنه به حق فاطمه پهلو ش ...

بله عزیزم استراحت مطلق هم کرده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭