2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
و ادامه لیست دعای یستشیر که تا امروز خونده شد: ۲۰ @فردایی_روشن ‍  ۲۱- @88helli ‍  ۲۲ ...

مرسی مهربونم 

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=291771080]فداتشم ببخشید 😅 وای وای الهی هزاران بار شکرت کاش کنارم بودی میچلوندم قربونت بر ...

بره برنگرده اون روزا خدارو هزاران بار شکرش برا معجزهاش ان شاء الله خودش کمکمون کنه این روزا ب خاطره خوبی تبدیل بشن🥺😍🤲❤️ان شاء الله خدا این حس و حالو نصیب تک تک انتقالیای اینجا بکنه ان شاء الله سال دیگه همه اینجا یابچه بغل باشن یاشکم قلبمه نینی دار😍ب حق این شب عزیز 🤲🤲🤲❤️❤️

دوستان من امروز انتقال دادم به امید خدا، تروخدا با دلهای پاکتون دعا کنید دوقلوی سالم و صالح نصیبم بش ...

ای جانم خیلی خیلیییییییی مبارکه

الهی مهمون ۱۲۰ساله دنیا بشن ۹ماه دیگه بیان بغلت این انتظار چندین ساله پایان یابه 

اره پارسال این اتفاق افتاد امسال باز دوباره قلب نداره بخدا نمیدونم چه حکمتیه اخه چرا باید اینطوری بش ...

هیوا همونیکه هماتوم داشتی خیلی خونریزی داشتی وسقط شد

؟الهی معجزه ی خدا شامل حالت شه 

الهی هزاران بار شکر عزیز دلم دیدی الکی استرس داشتی 

ممنون عزیزم 🙏

حالا استرس لکه بینی رو دارم نمی دونم چرا تموم نمیشه😭

از فردا پرستار میاد خونه برای تزریق امپولام استراحت مطلق باشم ببینم قطع میشه. کلافه شدم خیلی بده. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

فقط با دکتر هم مشورت کن چون اگه اشتباه نکنم بچه ها میگفتن dhea رو به همه نمیدن دکترها. ان شاالله پر ...

بآورم نمیشه شوهرم دوباره شروع کرده به بهانه آوردن که من سرم شلوغ این ماه نریم هر چی میگم سنمون میره بالا عصبانی میشه که منم کار دارم 

۴ سال با همین بهونه ها هدر رفت مجبورم هر چی می تونم خودم رو تقو یت کنم تا لااقل ماه دیگه آماده باشم 

بعد دو ماه  برم سیکل پانکچر رو شروع میکنن ؟

مرسی مهربونم  انشاالله شما به زودی خوشحالمون کنید  مامان کوچولو

😘😘😘😘

عزیز دلی مهربونم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️