2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
ممنون عزیزم،چقدر اینجا همه مهربونن    

👌👌 همه بچه ها عین خواهرای ندیده و نداشته همن😍🤗

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نیکان جنین شناس افتضاحی داره من جنین از بیمارستان بهمن بردم نیکان اونجا ۱۵ جنین منو از بین بردن من ا ...

اره  واقعا افتضاحه اگه میدونستم نمیرفتم اونجا ،

نزدیک چهل میلیون هزینه کردم دوتا جنین بهم دادن😔

الهی و ربی من لی غیرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ما زن هایی که به راحتی بار دار نمیشیم گناه داریم انگار که از یه نعمت بزرگ محروم شدیم  خیل ...

😭😭😭

الهی بمیرم برای دلت 

اشکم در اومد 

انشالله به حق بی بی فاطمه س دلت آروم بگیره و زود جای نینی پر بشه🧿🥺

برای آرامش دلت آیت الکرسی میخونم ♥️

الهی همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه مهربونم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عشق منی خاله ی مهربونم😍♥️

عزیزمی قربووونت برم😍😘😘🤩🤩❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزمی قربووونت برم😍😘😘🤩🤩❤️❤️❤️

😘😘😘

خدا نکنه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم  ان شاء الله با همین جنین ها مثبت میشی دکتر درست گفته جنین ضعیف موقعیت  اون یکی ه ...

ممنون عزیزم انشاالله 

عه نمیدونستم میگما هر چی اصرار میکردم میگفت نمیذارم 

این یکی هارو هم خراب میکنه ،راستش اخرش فهمیدم اصلا جنین دیگه ای  نبوده که انتقال بده چون جنین شناس گفت رشد اون دوتای دیگه متوقف شده خلاصه هر کدوم یه حرف میزدن 

الهی و ربی من لی غیرک
خدا حفظ کنه دوقلوهای فرشته تو🤲🏻 سحرجون استعلاجی برای چند وقت بهتون دادن؟ هر‌ماه حقوق داری یا این ...

من چون رسمی هستم حقوق کامل میگیرم مدارک و با استعلاجی میدم دکتر معتمدشون امضا میکنه بعد میدم به کارگزینی خودشون میفرستن من دوماه دوماه استعلاجی میگیرم

تاثیر داشت ؟ اول آزمایش دادید بعد مصرف کردید ؟ amh پایین بود ؟

فک کنم مجموعا همه داروها تاثیر داشت‌ . نه آزمایش خاصی نداشتم قبلش. ذخیره رو هم نه دکترم آز ننوشت برام ولی همیشه میگفتن ذخیره کمه. 

الهیییی عزیزم. الهی به حق حضرت معصومه س به مراد دلت برسی عزیزم😍😍 ان شاالله خوش خبر باشی گلم❤️

ممنون آلا جون مرسی از دعای خیرت انشاالله از دعای شما دوستان خوب 🤲😘

عزیزدلم انشاالله بحق این شب عزیز شماهم حاجت روا بشی 🤲🤲🤲🤲🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
من می خوام dhea و ال آژنین هم بخورم 

فقط با دکتر هم مشورت کن چون اگه اشتباه نکنم بچه ها میگفتن dhea رو به همه نمیدن دکترها. ان شاالله پر خیر و برکت باشه عزیزم

فقط با دکتر هم مشورت کن چون اگه اشتباه نکنم بچه ها میگفتن dhea رو به همه نمیدن دکترها. ان شاالله پر ...

فاطمه اینو‌ بچه ها میگفتن ،درست هم می‌گفتند چون اگه کسی بخواد اینو‌ بخوره باید آزمایش بده ولی من تا حالا دوتا دکتر برام‌ نوشتن بدون آزمایش بوده انگار کسی که سنش بالاست بدن‌دیگه dhea  ترشح نمیکنه به خاطر این بدون آزمایش میدن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها ممنونم از محبتتون و دلجویی هاتون ببخشید اگه ناراحت شدین ببخشید که جواب هر کدوم از پیاماتون رو نمیتونم بدم 

خدارو شکر به خاطرِ داده هاش و نداده هاش چیزی که خدا نخواد منم نمیخوام راضیم به رضای خدا منتظر میمونم به امید کلام خودش که میگه ان مع العسر یسری

التماس دعا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن