2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم امکانش نیس ک هنوز زود باشه ؟🥺 الهی ک فردا بیای بگی قلب خوشگلش تپیده😍

نه عزیزم بحساب خودم نه هفته و خوردی ولی سونو اولی گفت هشت هفته سونو دومی گفت هفت هفته دکتر گفت چون تو سونو تفاوت هست. یک هفته صبر کن 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم بحساب خودم نه هفته و خوردی ولی سونو اولی گفت هشت هفته سونو دومی گفت هفت هفته دکتر گفت چون ت ...

ان شاالله که خیره عزیزم. توکل ب خدا❤️ ان شاالله خوش خبر بیای فردا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام بچه ها من دو بار آی وی اف ناموفق توذبیمارستان مهر تهران پیش دکتر کتابی داشتم الان رفتم مرکز مام خیلی بهم امید دادن که ۷۰ درصد نتیجه میگیرن اینجا به نظرتون راست میگن خیلی خسته شدم به خدا کیا چند بار آی وی اف ناموفق داشتن؟

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  

[QUOTE=291771080]فداتشم ببخشید 😅 وای وای الهی هزاران بار شکرت کاش کنارم بودی میچلوندم

قربونت برم نمیدونی چه روزی بود.خودم دق کردم دوستای اینجا هم اذیت شدن ولی شکر که پایانش خوش بود.نگار وقتی بر میگردم به پیامای ۲۲ابان ۱۴۰۱ که چه روزای گذشت بهمون اما خبر نداشتیم که نوبتمون اردیبهشت ۴۰۲خداگذاشته بود 🥹

ای جونم بسلامتی شکر خدا 

سلام بچه ها من دو بار آی وی اف ناموفق توذبیمارستان مهر تهران پیش دکتر کتابی داشتم الان رفتم مرکز مام ...

مشکلتون چیه عزیزم؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش