2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
نه بحساب پریود میشدم 9هفته و خوردی که سونو اول گفت هشت هفته و چهار روزته سونو روز بعد گفت هفت هفتته. ...

نگران نباش گلم انشالله ک فردا میری میبینی قلب داره ولی عجله نکن از ته قلبم براتدعا میکنم فردا ک رفتی برات معجزه بشه ببینی قلب نی نیت داره میزنه گلم 

دوستان من امروز انتقال دادم به امید خدا، تروخدا با دلهای پاکتون دعا کنید دوقلوی سالم و صالح نصیبم بش ...

جان دلم مباااااارکه مامان خانمی 😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد ناراحت شدم خیلی سخته😔😔😔

اره هیچکی نمیدونه چقد بدبختی کشیدم همه میگن سنت کمه دوباره حامله میشی نمیدونن چیا که نکشیدم خدا برا کسی نخواد 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
عجله دارم جلوتر زدم🥲😂 اخه دوقل زودتر بدنبا میان معمولا هفته ۳۶ ۳۷  برام دعا کنین سالم بیان ب ...

انشالله ک ب سلامتی بیان بغلت عزیز دو قلویی بیشتری سزاریت میکنن زود تر راست میگی 😍😍😍

نه بحساب پریود میشدم 9هفته و خوردی که سونو اول گفت هشت هفته و چهار روزته سونو روز بعد گفت هفت هفتته. ...

🥺🥺🥺🥺

الهی قربون دل شکستت برم 

انشالله به زودی زود جاش با نینی سالم پر بشه و تا آخرش بمونه برات

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نگران نباش گلم انشالله ک فردا میری میبینی قلب داره ولی عجله نکن از ته قلبم براتدعا میکنم فردا ک رفتی ...

ممنونم عزیزم انشاءالله که اینطور باشه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
دوستان من امروز انتقال دادم به امید خدا، تروخدا با دلهای پاکتون دعا کنید دوقلوی سالم و صالح نصیبم بش ...

نیکان جنین شناس افتضاحی داره من جنین از بیمارستان بهمن بردم نیکان اونجا ۱۵ جنین منو از بین بردن من انقد دعوام شد ولی چه فایده

امکان نداره عزیزم،پنج ساله منتظرم،اسفند با آی یو ای مثبت شدم ولی خارج رحمی بود،یکماه طول کشید تا بتا ...

یه آزمایش کاش بدی خب. ضرری که نداره حداقل مطمئن میشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😍😍 قربونت برم من دلبرکم♥️🌼😘 ممنون بابت دعای قشنگت 😍😘

خدا حفظت کنه خودتو مادرتو گلم گلم تا ماه دیگه خودت میشی مامان و مادرت میشه مامان بزرگ انشالله عکساسال دیگتون نی نی و مامان و مامان بزرگه 😍😍😍زیر عکست ریپلای کردم گفتم شاید بخای پاکش کنی پستمو پاک کردم زیر پیامت ریپلای کردم 

کسی اینجا قرص  dhea استفاده کرده

اره عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات عزیزم.دلم روشنه به زودی زود جواب می گیری . راستی گلم توروخدا ببخش من یادم رفت سوال کنم🤦‍♀️🤦‍♀ ...

فدای سرت عزیزم،خداروصدهزارمرتبه شکر که انتظارت تموم شد،ان شاالله به سلامتی و خوشی این دوران رو سپری کنی و بغل بگیریش