2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام عزیزم خوبی؟ بله دوقلو دارم خداروشکر😍😍 نه استعلاجی دکتر بهم داد چون سرکلاژ هم کردم فعلا استعلا ...

خدا حفظ کنه دوقلوهای فرشته تو🤲🏻

سحرجون استعلاجی برای چند وقت بهتون دادن؟

هر‌ماه حقوق داری یا اینکه بعدا باید از بیمه بگیرین؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خدا حفظت کنه خودتو مادرتو گلم گلم تا ماه دیگه خودت میشی مامان و مادرت میشه مامان بزرگ انشالله عکساسا ...

مررررررسی جانِ من😍♥️

خدا حافظ شما و تودلیِ شما باشه🧿🩷

دیر اقدام کردم پاک نمیشه ولی عکس بعد۲۴ ساعت پاک میشه 

اینجوری فعالش کردم 😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه شرایط رحمت اوکی باشه انتقال اصلا کار سختی نیست  پروسه تخمک گیری و تشکیل جنینه که مهم ...

عه من فکر میکردم انتقالم مهم باشه

الان داشتم با همسرم صحبت می‌کردم اونم همین حرفارو زد گفت به دلم بد نیارم اگر خدابخواد که توی بدترین مرکزی باشی نتیجه میگری

پناه برخدا آره دیگه توکل به خودش ادامه میدم

واقعا این پروسه ای وی اف سخت ترین کار دنیاست کلی فکرو خیال میاد توی ذهن ادم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خانما من برا دومین بار قلب جنینم تشکیل نشد خیلی داغونم  امروز رفتم مشاور ژنتیک گفت ایمنی انعقا ...

عزیزم امکانش نیس ک هنوز زود باشه ؟🥺 الهی ک فردا بیای بگی قلب خوشگلش تپیده😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من امروز انتقال دادم به امید خدا، تروخدا با دلهای پاکتون دعا کنید دوقلوی سالم و صالح نصیبم بش ...

الهیییی عزیزم. الهی به حق حضرت معصومه س به مراد دلت برسی عزیزم😍😍 ان شاالله خوش خبر باشی گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم امکانش نیس ک هنوز زود باشه ؟🥺 الهی ک فردا بیای بگی قلب خوشگلش تپیده😍

چطوری عزیزم بهتری 

فاطمه هم دلم پر میزنه زودتر برم انتقال بدم هم وقتی بهش فکر میکنم از ترس قلبم تند میزنه نمیدونم چیکار کنم اروم بگیرم و بتونم تصیم بگیرم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دکتر خودم خیلی شلوغه عزیزم،فکر کنم برم جای دیگه،ایرادی داره به نظرت؟

نه عزیزم فرقی نداره. ان شاالله با جواب مثبت بری پیش دکتر خودت😍

چقدر ما زن هایی که به راحتی بار دار نمیشیم گناه داریم انگار که از یه نعمت بزرگ محروم شدیم 

خیلی از زن ها چه راحت بی دردسر اصلا نمیفهمن کی اقدام کردن کی باردار شدن 

چقدر دلم میگیره وقتی یکی باردار شده میگه بچه نمیخوام و سقط میکنن به چه راحتی 

این روزا حتی اگه یکی به بچش محبت میکنه دلم میگیره نمیدونم چم شده وقتی یکی بچشو بوس میکنه انکار اتیش میزنن به دلم 

دو ماه گذشت ولی دلم بیقرار تر شده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عدد بتا ۱ شد عزیزم منفیه جواب

الهی قربونه دلت برم من 😭

از صمیم قلبم ناراحت شدم

امیدوارم ب زودی خدا بخاطر قلب پاکت هم ک شده جبران کنه و این روزای تلخ جاشو ب بهترین روزای عمرت بده عزیزم🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ااای جااانم😍😍 چشمم ب جمالت روشن خاله جون❤️

عشق منی خاله ی مهربونم😍♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چطوری عزیزم بهتری  فاطمه هم دلم پر میزنه زودتر برم انتقال بدم هم وقتی بهش فکر میکنم از ترس قلب ...

سلام عزیز دلم خوبی؟ قربونت برم من شکر خدا خیییلی بهترم❤️

نه اصلا به نظر من ک اگه شرایط مساعده اصلا تاخیر ننداز و برو😍 ان شاالله همه چی عاااالی پیش میره و نه ماه بعدش کوچولوهاتو بغل می کنی😍😍

با اینکه برا منم این دفعه خییلی سخت بود اینکه اول مثبت بشی کلی ذوق و... بعد بخوره تو ذوقت. ولی حداقل این جنبه اش برام مهم بود که شکر خدا ی پله جلوتر رفتم و بعد ۳ انتقال بالاخره ی بار طعم مثبت شدن رو چشیدم. ان شاالله ازین ببعد همه مثبت شدنای هممون طعمش ۱۱۰ ساله بشه😍😍