2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
انشاالله مثبتی عزیزم وای یعنی تولد حضرت معصومه اس پارسال دقیقا روز تولدش من نامید شدم با بتای ۱۲ ...

خداروشکر که جواب صبر و پشتکارتو گرفتی خدا حفظش کنه برات از چشم بد دور باشن ان شاالله سه قلوهات😍

نه والا هیچی نداشت 

انشاالله مثبتی عزیزم وای یعنی تولد حضرت معصومه اس پارسال دقیقا روز تولدش من نامید شدم با بتای ۱۲ ...

این هم دوره ها از زمان بارداری تا زمان بچه داری خیلی دلچسب میشن به ادم

ادم مدام مشورت و دلشوره ها و نگرانی هاشو درمیون میزاره.

من اکثرا بچه های هم دوره رو گم کردم اینجا

خیلی هاشون هم دیگه نیومدن و سری نزدن.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل من😂 انگار آدم رفته رفته قوی تر میشه  یا به اصطلاحی بی تفاوت میشه... من حس میکنم ا ...

اره دقیقا ادم رفته رفته قوی تر میشه و دردارو کمتر احساس میکنه 

نمیدونم شایدم عادی میشه دیگه اون شوق و ذوق اولو نداریم 

اکرم کدوم کاربریه؟ الان بی بی چک زدی؟ انشاله ۸ ماه بعد زایمانت دی ۱۴۰۰ انتقال دادی؟

مرجان لاتینی ی دختر ی پسر داره

رفتم آزمایش عزیزم.امروز ۱۷اتقالم

اسفند ۱۴۰۰

شما با سرو ساعی.بای خانومی بود دوقلو شد باهم بودین

پس من دوماه بعد بودم

جدی؟ منم خیلی سفت میکنم ، کمرمم از تخت فاصله میگیره میخوام اینبار ترسو بزارم کنار شل کنم  ان ...

حتما سعیتو بکن واقعا تاثیر داره 

دکتره ب خانم جفتیم گفت شل کنی هم دردت نمیگیره هم زودتر کار انجام میشه 

خداروشکر که جواب صبر و پشتکارتو گرفتی خدا حفظش کنه برات از چشم بد دور باشن ان شاالله سه قلوهات😍 نه ...

زود زدی عزیزم

اگه بیبی استرست کم میکنه بزن

من خیلی بد استرس گرفتم.اونژ شب فرداش مردم فقط 

تجربیات اینبار من. از 20روز قبل شکم با روغن سیاه دونه چرب میکرد و در جهت عقربه ساعت ماساژ میدام هر ...

نتیجه چی شد شما کی انتقال دادین

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ممنون الهه عزیزم از لطفت حتما انجام میدم خیلی دارم اذیت میشم

سحر جان من الان یادم افتاد یه جنین ۳ روزه تو بیمارستان گاندی دارم که واسه سال ۹۹ چون اون موقع ها تعیین جنسیت میخواستم بکنم همینجوری فریز موند همونجا اومدم ابن سینا یهو یادم افتاد میگم اگه خدای نکرده منفی شدم درخواست کنم اونو ۵ روزه اش کنن بعد انتقال بدم ؟

چون تا حالا جنین ۵ روزه انتقال ندادم همینکه حداقل اگه ۵ روزه نشد پس کیفیتش خوب نبوده دیگه الکی انتقال ندم 

ممنون میشم نظر تو بگی