2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سمت راست و چپ ناف به فاصله حدود ۵ انگشت محل تزریقه . اول با دست چپت یه نیشگون میگیری و دیگه تا ...

ممنون الهه جان خیلی خوب توضیح دادی گلم🙏  الهی  بحق امام زمان بارداریت بسلامتی طی بشه و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری🤲😘

فدات شم عزیزم انشاالله با دعای خیرشما🤲

الهی و ربی من لی غیرک
مهم فقط رشد بتاست،نگران نباش،تو این حال خوشت برای منم دعا کن عزیزم 

فدات عزیزم.دلم روشنه به زودی زود جواب می گیری . راستی گلم توروخدا ببخش من یادم رفت سوال کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ امروز رفتم مطب وقتی گفتن ۲۰خرداد بیا برای سونوی قلب و دیگه هیچ آزمایشی لازم نیس اصلا خودمم فراموش کردم. انگار رفتم تو یه دنیای دیگه... این حس و حال خوب رو برات ارزو می کنم از ته قلبم یکی مثل من که سختی های تو رو کشیده می فهمه یعنی چی😘😘😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نمیدونم دیگه دکتر اینجوری گفت بهم .. وای کاش میشد با بی هوشی سبک بزارن 🥹 فکر کنم اینجوری همه مثبت ...

عزیزی مهربان 

انشااله خودت اینبار به راحتی انتقال میدی و نتیجه عالی و دوران قشنگ بارداری

اها خدا خیرش بده واقعاً برای ما جای ریسک نداره 

سلام عزیزم برات اینجا تایپ میکنم 

ممنوعیات : سیر و پیاز خام . سس . نوشابه . جگر . زعفران . کنجد . گوشت گوساله . غذاهایی که نفخ زیاد دارند

خوراکی های مفید : سیب و به . اگر معده اذیت شد به صورت پخته . یا رب به بلافاصله بعد غذا . انار شیرین یا آب انار شیرین . گوشت گوسفند . بادام درختی روزی ۱۰ تا ۱۵ عدد همان لحظه شکسته بشه و یکی یکی کامل جویده بشه تا توی دهان حل بشه . روزی ۱۵۰ بار بسم اله الرحمن الرحیم . مصرف آب زیاد و مایعات

تا قبل سونوی قلب فعالیت شدید و خسته شدن ممنون . جارو زدن ممنون . خم و راست شدن ممنون و یبوست نداشته باشید . 

عزیزم اگر صلاح دونستی رعایت کن انشاله بارداری خیلی خیلی راحت و سالمی داشته باشی   

حالا مشکل جدیدم اینه که پریود نشدم یه هفته ست،یعنی یکبار بعد سقطم شدم ولی این سری نشدم،اصلا علائمی ه ...

شاید باردار باشی اصلا🙏 خدا رو چه دیدی 🙏🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ممنون الهه جان خیلی خوب توضیح دادی گلم🙏  الهی  بحق امام زمان بارداریت بسلامتی طی بشه و نی ...

قربونت برم عزیزم    انشاله خیلی راحت بگذره برات عزیزم نی نی گلت سالم و به موقع بیاد بغلت 

اصلأ به سیکل پریودت فکر نکن عزیزم شکر خدا بتات خیلی عالی رفته بالا یعنی روز ۱۸باید ۱۷۰باشی که با ی ر ...

قربون شما برم که انقدر مهربونید همچنین خودتون ایشالا به زودی با نی نی هامون سختی راه فراموش بشه🙏🙏

سلام به همه ی مامانای منتظر 

من امروز سومین تیتر بتامو که ۲۹۰ بود بردم دکترم دید گفت رشدش خوبه و مستقیم برم سونوی قلب ❣ برای ۲۰خرداد نوبت داد

خیلی استرس خارج رحمی رو داشتم خیالم راحت شد.

الان رو ابرام.

جیییییییغ 

نه فدات شم نباید خالی کنی هواشو . باعث میشه کل دارو تزریق بشه و اون هوا که اخر تزریق میشه نمیزاره خی ...

آها ممنون قشنگم 😍

وای آره من همیشه شکمم کبود کبود میشه 

شوهرم کلی واسم گریه می‌کنه😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️