2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
دکتر رزاقی و فروتن قبل انتقال به مریضا امپول دیازپام میزنن دیگه بصورت ناخوادگاه تمام عضلات لگن شل می ...

وای این چیه میشه سر خورد خرید و زد؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

واقعا😅ای خدا  منو بگو فردا روز ۱۱ انتقالمه میگم بی بی بزنم اگه منفی شد دیگه ازمایش نرم  ...

عزیز دلم من همین کاربری نساجون رو گفتم که بیبیش منفی شده 😁

اتفاقا برای ما عجولا بد نشد که با نساجون اشناشدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن مادر خودم خدایی دهنش قرصه ب هیچکس نمیگه

😁😁😁

شانس بزرگی آوردی تو زندگیت

خدا حفظش کنه برات قشنگم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کار خیلی خوبی کردی  انشالا خبر خوش بارداریتو بدی بهشون  من نمیشد نگم چون مرکزم ی شهر دیگ ...

انشالله با جواب آزمایش مثبتت همه رو خوشحال کنی♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی قشنگم  همینکارو میکنم  اتفاقا این سری از نظر احساسی در بیخیال ترین حالت ممکن هستم ب ...

مثل من😂

انگار آدم رفته رفته قوی تر میشه 

یا به اصطلاحی بی تفاوت میشه...

من حس میکنم اگه منفی بشم ناراحت نشم 🤨 خداکه بهتر می‌دونه چی برام خوبه😉 حتما نبود بچه به صلاحم هست

البته من انتقال اول ک منفی شدم بعد یه مدت یه اتفاقی افتاد واسه زندگیم که از عماق وجودم خدامو شکر میکردم بچه ندارم 😃

خدا بیشتر حواسش هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا واسه وارد کردن اسپکلوم اگه سفت بگیری خودتو دردت میگیره  من شل کردم 😂دردم نگرفت چقدم ور ...

جدی؟

منم خیلی سفت میکنم ، کمرمم از تخت فاصله میگیره

میخوام اینبار ترسو بزارم کنار شل کنم 

انشالله بتونم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توضیح نمیدن ولی خب خودت یه چیزایی متوجه میشی  ۲ تا جنین سه روز برام انتقال دادن این سری هیچ ع ...

عزیزم من ترس از دست دادن جنین هارو دارم موقع ذوب شدن تا بلاست شدن

چون سری قبل همین جوری شد ۲ تاش

فقط دلم به این خوشه که من از ۱۲ تا جنین دوتاش گرید ب بود

میگم شاید همون گرید ب ها ازبین رفتن

گرید آ ها برام میمونن

کیفیت ظاهریشون که خوبه ، آزمایش کاریو تایپمم که خوب بود

دیگه نمیدونم چرا ازبین رفتن

از اول انتقال هم به اون یکی امید نداشتم کامپکت بود

جنین شناس تایید کرده ک جنین هام به بلاست میرسه!!!

اینبار امیدم خیلی بیشتره ، قرص ایمنی میخورم از اون صورتیا

پی ار پی کردم ، خدا بخواد چسب جنینم میزنم

حال روحیمم خیلی بهتره

ای جااااااانم امسال خیلی سال خوبیه انشالله که شماهم جواب آزمایش مثبتت رو بزاری داخل سایت😍😍😍

سالی که نکوست از بهارش پیداست 🌼🌾

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خوبی عزیزم نگاارم چی شد جواب ازمایشت😍😍😍🤩کاربری قبلیم نمیدونم چرا نمیتونستم واردبشم تا الان ...

وای دختر مردم از نگرانی بی ادب 😘

الهی شکر خدا منو به واسته ی دعاهای شما دوستانم  دید بلآخره نوبت منم شدچخبرا نرفتی سونو ؟