2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
ای جانم بسلامتی قشنگم پروانه جون دکتر بهم تو اون برگه دارو نوشته قرص ایمنی قطع بشه روز انتقال شروع ...

اگه قسمت بشه حتما منم مشتاق دیدارم عزیزم والله منم قطع نکرد سریای پیش قطع میکرد ولی خودم از بس چونه زدم گفتم ۴انتقاله گفت پس یکی بخور راستیی انصاری پورم سنوم نکرد یکی دیگه بود انصاری اون یکی اتاق ویزیت کرد خیلی دلسوز تر بود بهتر گوش میداد به نظرم شمام قطع نکنپیروکسیکام یادمه رزقرمز رنگ گفت نمیزاره انقباضات رحمی پیش بیاد خورده بود مثبتم شد اونم دکتر انصاری پور بو د شل کننده هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینهمه عکس گذاشته بودم نمیدونم چرا ردشون کرد دوباره میزارم 😁. . . یه عکس . . منو مامانم&n ...

جون دلم خوشگل خانم💖

چقدر مامان بودن بهت میاد مهربون😍

ماشاء الله بهت💕

همین ماه مامانی به کرم حضرت معصومه 

ان شاء الله🤲

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها یک نفر تاپیک زده بود که فردا چله کلیمیه شروع میشه. من تابحال نشنیده بودم و اول فکر کردم برای ...

چه جوریه منم بردارم از امروز استرادیولمو شروع کردم خدا کنه تا پایان چله مثبت بشم به نظرت منم چله ی چی بردارم نیت میخواد من هیچیییی نمیدونم

مبارکت باشه عزیزدلم 😍😍😍

🌸💕🌸💕

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

والله شرمنده من اطلاعی ندارم میخوای یه سرچ بکن ببین نظرات چطوره ولی بنظرم اگه میخوای برو همون ثمر با ...

انشالله که هرجا میخوای بری انتقالت مثبت بشه و یه نی نی تپل مپل سال دیگه تو بغلت باشه😍😍

عدد بتا ۱ شد عزیزم منفیه جواب

🥺🥺

متاسفم عزیز دلم 😭

انشالله خدا صبرشم بهت بده 

چیزی برای گفتن ندارم😞

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله که هرجا میخوای بری انتقالت مثبت بشه و یه نی نی تپل مپل سال دیگه تو بغلت باشه😍😍

ممنون عزیزم انشاءالله همچنین شما

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم الان سوم پریودمه دارو داده ببینم کی زخامتم اکی میشه 

انشالا که به حق این روز فرخنده سال دیگه این موقع کاکل به سرت ،صحیح و سالم بغلت باشه.

دوتا گل دختر داشتی؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
چه جوریه منم بردارم از امروز استرادیولمو شروع کردم خدا کنه تا پایان چله مثبت بشم به نظرت منم چله ی چ ...

نمیدونم چی بهتره عزیزم.چرا که نه. انشاالله عالی میشه.حالا اگه مهتاب جون جواب بدن بهتره. بچه ها زحمت کشیدن تگ کردن