2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
حتما سعیتو بکن واقعا تاثیر داره  دکتره ب خانم جفتیم گفت شل کنی هم دردت نمیگیره هم زودتر کار ان ...

😁😁

چشم 

مرسی قشنگم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرخود که نمیشه باید دکترت بهت بده

ممنون مهربونم♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان امپول انوکسارو چه موقع از روز تزریق میکنید؟ و اینکه روش تزریقش چطوریه ممنون میشم جواب بدید🙏

فرق نمیکنه چ موقع بزنی ولی هر روز سر تایم تزریق کن 

ب فاصله ۲انگشت از نافت با ۲ انگشت جای تزریقو بگیر بعد با زاویه ۹۰درجه تزریق کن

انوکسا تو باسن؟🤔

فکر کردم پرژسترون نوشته 😀

بسکه عجولم دوران مدرسه هم همینجور بودم قسمت اول سوال میخوندم جواب میدادم دوم ولش میکردم

تازه تلبکار میشدم چرا ۲۰نشدم اون موقع ی توپوزی ولمی می‌خوردم که بله سوال دوتا جواب داشته ،😀

ممنونم عزیزم اره خودمم از همین میترس بنظرت هر ۱۰ساعت بزارم ؟

امپول و یکی صبح بزن کاری به شیاف نداره شیاف هم هر دوازده ساعت بزار بعد یک هفته تا ده روز اگه خونریزی و مشکلی نداشتی اون یه دونه امپول کم کن

عه من همیشه هواشو خالی میکردم 🤨 چرا نباید خالی بشه؟ راستی پروژسترون که میزنم حس میکنم خیلی کمه! ...

نه فدات شم نباید خالی کنی هواشو . باعث میشه کل دارو تزریق بشه و اون هوا که اخر تزریق میشه نمیزاره خیلی کبود بشه . والا پروژسترونو نمیدونم چقدره