2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
من نگفتم آزمایش میکنن ک موقع تعیین جنسیت قبل انتقال بهم‌گفتن ک همسرت yنداشته کلا  حالا نمیدون ...

منظورش این بوده ایگرگ لقاح پیدا نکرده و فقط ایکس لقاح داشتهوگرنه هیچ ازمایشی نیست که  بشه فهمید ایگرگ داره یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومدم خونه پدر شوهرم.. ( مادرشوهرم نیومده هنوز ، خواهرزادش فوت کرده) دیگه مجبور شدیم بخاطر کمبود پو ...

الهی قربون دلت برم خاله جون. تلاشتو بکن ی گوش در باشه یکیش دروازه. ب منم ازین حرفا زیاد زدن، از بی عرضه بودن ، از اینکه اگه سر اولی رعایت کرده بودم الان ی لوله رو از دست نداده بودم😃😏🤔 و کلییی انگ های دیگه که نمیدونم واقعا چ ربطی هم ب من داشته و چ ربطی ب آی وی اف . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

خدا خیرت بده عزیزم❤️ خدا حافظ تو دلیات باشه😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یه سوال برم پزشک خانواده بگم ۲۰ تا اووبوست بنویسه داروخونه بهم میده ؟ چون یه قوطیش ۱۵۰۰ قیمتش گفتم ا ...

بعضی داروخانه ها بگی هر تعدادی بخوای میدن بعضیام نه باز نمی کنن و بسته کامل میدن

من ۳ روزه پانکچر کردم بنظرت ممکنه ازین بدترم شم یا نه دیگه  کم کم بهتر میشم؟

قربونت برم انشاله اگه رعایت کنی و شکمتم خوب کار کنه رو به بهتر شدن میری . اگه دیدی شکمت داره بزرگ تر میشه یا خدایی نکرده نفست تنگ میشه برو دکتر دارو میده . انشاله که به اونجا نمیکشه ولی خودت حواست به خودت باشه . حتما حتما سعی کن دستشویی بری روده هات خالی بشه . دور از جونت دور از جونت مال من شدید شد و عمل کردم آب شکمم رو کشیدن . بخاطر اون به شما میگم حواست به خودت باشه انشاله زوده زود خوب میشی . پریود که بشی دیگه ایشاله خوبه خوب میشی

اتفاقا منم شدید هایپر شدم کلی اب تخلیه کردن واااای یادش می افتم دردم میاد🥺

الهی عزیزم من چون به داروی بیهوشی هم حساسیت دارم دکترم گفت بدون بیهوشی و بیحسی آبشو بکشی بهتره .البته عملم اورژانسی بود جمعه اینم بی تاثیر نبود فقط یه دکتر و یه پرستار بودن تو اتاق . انقدر داد زدم که اتاق عمل میلرزید واقعا بیشترین دردی که تو عمرم کشیدم سره همین بود . بخاطر این بچه هایی که هایپر میشن میگم که سریع پیگیری کنن انشاله ماله هیچ کس به اونجاها نکشه 

الهی عزیزم من چون به داروی بیهوشی هم حساسیت دارم دکترم گفت بدون بیهوشی و بیحسی آبشو بکشی بهتره .البت ...

انشالله واقعا هیچکس این درد و تجربه نکنه من با بی هوشی تخلیه کردن کلی هم بعد سرم البومین زدم که دیگه جمع نشه

انشالله واقعا هیچکس این درد و تجربه نکنه من با بی هوشی تخلیه کردن کلی هم بعد سرم البومین زدم که دیگه ...

خداروشکر با بیهوشی بودی ، به خدا هر وقت یه جام درد میگیره یاده اون روزا میافتم فقط میگم ایشاله هیچ کس به اون حال نیافته . به منم خیلی آلبومین و داروهای دیگه زدن ولی جواب نداد متاسفانه بدنم خیلی حساسه