2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

مرسی قشنگم 😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میخواستی بگی چقد خاله زنکی تو 

😏😏😏

همه از مادرشوهر ناراضی هستن من از عمه های همسرم

انقد که فضولن

پدرشوهرمم خوبه ولی یکم به خواهراش کشیده😐😂

فکر کنم اینم می‌خواسته دختر بشه پسر شده 😃🤪

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که راهنماییم کردی ولی من دوتا دختر دارم ،نمیتونم ریسک کنم ،دوس دارم بچم پسر شه یعنی یه راهی ...

این روش که صدردصدی هست ولی خیلی صبر و حوصله و وقت و هزینه میخاد و اینکه منفی شدی بتونی ادامه بدی 

کلا خیلی چالش داره 

یه سوال برم پزشک خانواده بگم ۲۰ تا اووبوست بنویسه داروخونه بهم میده ؟ چون یه قوطیش ۱۵۰۰ قیمتش گفتم اول ۲۰ تا بگیرم دوباره بعدا بگیرم ولی می ترسم خود داروخونه فقط قوطی بده دکتر بنویسه شاید تعداد بدن

عزیزم x و y رو که آزمایش نمیکنن فقط جنین شناس سعی می‌کنه از اسپرم های که حرکت سریعتر دارن لقاح بده ب ...

من نگفتم آزمایش میکنن ک

موقع تعیین جنسیت قبل انتقال بهم‌گفتن ک همسرت yنداشته کلا 

حالا نمیدونم از کجا فهمیدن  عقلم نرسید بپرسم ازشون..

قربونت عزیزم الهی به زودی روزی خودت بشه نترس خواهری خدا به موقع ش میده.فقط فقط‌ با روحیه برو فکر کن ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت،من دوساله کاملا تغذیه مو رعایت میکنم،ورزشم میکنم ولی خب نشد که بشه،البته ای یو ایم ماه گذشته مثبت شد ولی خارج رحمی بود،سه ماه باید صبر کنم و برم دوباره،تقویتی بیشتر چی‌میخوردی؟منظورم تغذیه ست نه دارو 

یه سوال برم پزشک خانواده بگم ۲۰ تا اووبوست بنویسه داروخونه بهم میده ؟ چون یه قوطیش ۱۵۰۰ قیمتش گفتم ا ...

اوابوست هر تعداد که بخوای داروخونه میده نیازی نیست دکتر بنویسه گلم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
گلم نکن این کاروباخودت هنوززوده ان شاءالله ازفردا برای مثبت شدن شماذکربرمیداریم امروز آتی مثبت بش ...

سلام عزیزم خوبی یه مدت درگیر بودم برایه فردا نوبت دارم روز سوم پریودیمه وبرایه شروع استرادیول برام دعا کن