2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
مبارکت باشه عزیزم بچسبه به دلت صحیح و سلامت سپری کنی🤲ان شاءالله نهال جان هم شنبه دو برابر سه برابر ...

قربون معرفتت خواهرم.التماس دعای فراوان دارم ازت از امام رضا بخواه بارداری سالمی داشته باشم اولین سفر بیارم بابوست امام رضا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما من دو روز پیش پانکچر کردم هایپر شدم خیلی شکمم ورم داره حالت تهوع و یبوست چه کنم روزی سه تا سف ...

سرم آلبومین ندادن بهت

اگر لحظه ی حس نفس تنگی کردی برو دکتر

پروتئین زیاد بخور

پریود بشی خوب میشی 

سرم آلبومین ندادن بهت اگر لحظه ی حس نفس تنگی کردی برو دکتر پروتئین زیاد بخور پریود بشی خوب میشی&n ...

عریزم چیکارا کردی بعد انتقال چه غذایی خوردی استراحتت چطور بود منم ماه بعد انتقال دارم

سلام ارمان ...توام اومدی بالاخره در راه میکرو.

سلام عزیزم

ببخش یادم نمیاد شمارو 

فعلا دارم اطلاعات جمع میکنم تا به نتیجه ی درست برسم

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
درسته شوهر منم حرکت اسپرمش ضعیفه  ۳۰ درصده  اسپرم yهم اصلا نداشت  من اسیدفولیک&nb ...

چه ازمایشی نشون میده که اسپرم    ایگرگ هست یا نه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
وای عزیزم برو رژیم بگیر تقویت کن خودتو اصلا اصلا  وارد پروسه ی ivf و حاشیه هاش نشو  ۵۰ تو ...

ممنون که راهنماییم کردی

ولی من دوتا دختر دارم ،نمیتونم ریسک کنم ،دوس دارم بچم پسر شه

یعنی یه راهی که مطمعن باشم جنین پسر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکت باشه عزیزم بچسبه به دلت صحیح و سلامت سپری کنی🤲ان شاءالله نهال جان هم شنبه دو برابر سه برابر ...

عزیزم خیلی التماس دعا دارم از طرف من به امام رضا بگو مثل همیشه کارم گیره خودش یکاری کنه برام

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
جانیمسان نگفته هم می‌دونم که بیادم هستین عزیزم  انشاالله که هیسترو بشم بعدا انتقال توکل بخدا

قربونت برم توکل بخدا ان شاالله که اخرین انتقالت باشه و یه دوقلو ناز تپلی قسمتت بشه😍

قربونت بشم عزیز دلم جوجه هات چطورن ؟از آب گل در آمدن ؟راحت از پسشون بر میایی ؟

وایییی دوقلوداری واقعاااا سخته. من یه هفته هست برگشتم خونه خودمون. یعنی سه ماه خونه مامانم بودم بیشتر اونا از بچه ها مراقبت می کردن الانم بیشتر روز خواهرم میاد کمکم، ولی بازم سخته. دعا می کنم ان شاء الله خدا از همین سختی ها، نصیب همه دوستان بکنه ان شاء الله🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
قربونت برم اتفاقا  ممنونم ک تجربه دوستان رو گفتی  من تو نت خوندم که فرتیل اید برای آقا ...

اره عزیزم الان رفتم پستشو نگا کردم ک دقیق بت بگم  گفته بود به 

شوهرش؛ ویتامین Eو ول من ،روزی دوتا فرتیل اید داده بود

براخودشم:فولیک اسید،روزی دوتا اوابوست، ویتامین D استفاده کرده بود

الهی شکر بعداز دعا ونماز سینما روشن کن آهنگای بیس دار که انرژی میده بهت هر روز عطر بزن راستی یچیز خ ...

چ جالب خیلی تحقیق میکنم ولی تاحالا اینو نشنیده بودم

اتفاقا این سری بیشتر لباس رنگ تیره با خودم آوردم 

سوتین هامم همش رنگ تیره هستن😊