2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
ازمایشش رو دیدم حرکتش کم بود مورد هم خیلی خوب نبود  از نظر دکتر مشکلی نداشت چون لهش دارو نداد& ...

درسته

شوهر منم حرکت اسپرمش ضعیفه 

۳۰ درصده 

اسپرم yهم اصلا نداشت 

من اسیدفولیک 

زینک 

هر شب ی لیوان آب هویچ با نوک قاشق چایخوری پودر جینسینگ 

ویتامین c

فلا همینا‌رو داره استفاده میکنه 

اینارو دوماه بخوره بعد بره آزمایش ببینیم تاثیرداشته یا ن

راسی این فرتیل اید رو هم میخام بگیرم براش

هنوز از دیشب نخوابیدم ..😃 نزدیک های انتقالمه نمیدونم چرا انقد پر حرف شدم حلالم کنید دوستان 😘😘 ...

عزیییزم ان شاالله دغدغه فکریت هر چی که هس خدا به لطف و کرمش جوری حل کنه که خیالت راحت بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمت درخواست دوستی برای من باز نمیشه خودم هم درخواست میدم قبول نمیکنه

اره برای منم باز نمیشه

ی دوستی درخواست دوستی داده ولی من نمیتونم ببینم ...

احتمالا مشکل از سایته

درسته شوهر منم حرکت اسپرمش ضعیفه  ۳۰ درصده  اسپرم yهم اصلا نداشت  من اسیدفولیک&nb ...

عزیزم ببخشید من جواب دادم 

یکی از دوستان تو همین تاپیک با فرتیل اید و اوابوست ک به شوهرش میداد نتیجه گرفت این دوتارو یادمه دقیق 

ویتامین Dو E هم خوبه 

اره برای منم باز نمیشه ی دوستی درخواست دوستی داده ولی من نمیتونم ببینم ... احتمالا مشکل از سایت ...

اینجا تاپیک تقویت تخمک مثل اینکه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/114931/ذخیره-تخمدان-کم-هر-کی-تجربه-داره-بیاد-تو?page=1390

سلام خانوما من میخوام پسر دار بشم باید همین میکرو رو انجام بدم؟ میشه حدودی بگید هزینه اش چقدره م ...

وای عزیزم برو رژیم بگیر تقویت کن خودتو اصلا اصلا  وارد پروسه ی ivf و حاشیه هاش نشو 

۵۰ تومن هزینه میشه  حالا هزینش به درک  وقتی ک میزاری  اعصابی ک داغون میشه  روحیه ای که ضعیف میشه  امپولایی ک میزنی 

تهش ۳۵درصد موفقیت داره ...من اصلا پیشنهاد نمیکنم 

چون اونایی ک طبیعی باردار شدیم هم با جنین بلاست منفی شدیم و ivfبه نظرم خیلی شانسی هست و البته مداومت میخاد 

اره برای منم باز نمیشه ی دوستی درخواست دوستی داده ولی من نمیتونم ببینم ... احتمالا مشکل از سایت ...

خرنوب سیاهدانه و عسل  پودر نخل 

ول من 

ال کارنتین 

زینک پلاس 

سلن پلاس 

اینا رو بدید بخوره 

سلام عزیزم  حالت خوبه ان شاالله کی انتقال داری ؟ خیلی ب یادتما ولی حال نوشتن و تگ کردن ندارم😑

جانیمسان نگفته هم می‌دونم که بیادم هستین عزیزم 

انشاالله که هیسترو بشم بعدا انتقال توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم ببخشید من جواب دادم  یکی از دوستان تو همین تاپیک با فرتیل اید و اوابوست ک به شوهرش میداد ...

قربونت برم اتفاقا  ممنونم ک تجربه دوستان رو گفتی 

من تو نت خوندم که فرتیل اید برای آقایون هست  اوابوست برا خانوما  درسته؟؟؟؟

بله حتما ویتامینe و d رو هم میگیرم  مرسی ک گفتی😘

فاطمه

😍😍😍😍😍😍😍دست بوس حضرت زهرا 

وای خدا از طرف من یه ماچ گنده از رو لپش😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏