2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684629 پست
با جارو بیفت دنبالش 🤣🤣🤣 مبارکت باشه عزیزم😍😍😍 خدا برات حفظشون کنه💞💞💞 تو هم مثل منی&nbs ...

مهتاب جونی اول تشکر میکنم بخاطر دعاهات عزیز دلم ♥️

اینقد گریه کرد که اگه بودی دلت پاره پاره میشد 😭

خیلی کار کردم ولی خونه م برق افتاد 😀

دورت بگردم ممنونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بشم الهی خدا به زودی زود نصیبت کنه به حق فاطمه زهرا 

خدانکنه خواهر❤️انشاءالله عزیزم التماس دعا دارم با این حالت برام ویژه دعاکن چون منم استرسیم به شدت

انشاءالله که تا آخر برات همه چی به خوبی پیش بره❤️🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
توروخدا اترین جان ازمایش دوم دیگه اینجا نری هاااااا یه جایی برو تندی بهت جواب بدن انقد اذیت نشی

آزمایش دومم باید همین آزمایشگاه برند حتما

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
دورتون بگردم شوهرم سوپرایزم کرد ولی دوساعت چسبیدم به خونه و گرد گیری و جارو برقی زدم خدا خودش حفظ م ...

واااااای خدایااااا شکرت😍😍😍🤩🤩🤩🤩 ان شاالله ب سلامتی تا آخر😍😍😍

چقد خوشحالم خداا.

برام مهمون اومد نتونستم ی لحظه هم گوشی دست بگیرم دیگه . همش دلم مونده بود اینجا❤️😅 الان ک اون مشغول فیلم شد زود اومدم سراغ گوشی😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرامنو تگ نکردی پوکیدم مبارکهههههههههههههههه سوت دست جیغ هورااااااااا💃💃💃💃💃💃💃💃💃

قربونت بشم من ی لحظه آمدم بگم بهتون یعنی هنوز خودم هنگ بودم.ممنونم بابت دعاهای که کردی چله ی که برداشتی برامون 😘😘

اره عزیزم دکتر بهم نوبت داد 16 خرداد واسه سونو. بهم گفت تو این مدت اگه لک دیدم آمپول انوکسان، قرص آس ...

الهی با سلامتی و آرامش این دوران رو بگذرونی عزیزم🌹

ان شاءالله هیچ وقت ب اونجاها نمی رسه خدا خودش نگهدار فرشته هات هست💞

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
♥️😘🌹🌹🌹

دو روزه دستم به دعاست براتون 

انقدر خوشحالم که بعد از سال ها دوباره به این تاپیک سر زدم فکر نمی کردم هنوز برقرار باشه  و یه مامان جدید ببینم انشالله گوارای وجودتون 

از ته قلبم دارم میگم انگاری دوباره خودم مامان شدم🥰

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیز دلم به خدا خیلی خیلی برات خوشحالم آقامون صاحب زمان برات حفظش کنه به جبرانِ همه ی سختی‌هایی که ک ...

انشاالله الهی آمین امشب دعای ویژه کردم برات

الهی به خانوم زینب کبری بتات چندین برابر بشه که جبران امروز بشه 

سلام دوستان اینجا کسی هست با مورفولوژی پایین میکرو کرده باشه؟

سلام من شوهرماسپرمش ضعیف بود مورفولوژی دو چند ماه دارو خورد مورفولوژی شد ۳منم میکرو کردم و خدارو شکر مثبت شدم 

ای جووووووووووووونه دلم❣️ این سوپرایز نووووووش جونت عزیزدلم🤩 گوارای وجودت مادر شدن❣️ ولی چ انتظا ...

قربون دلت برم مهربونم.ببخشید بقران.من بخاطر اسم امام زمان رفتم بیمارستان صاحب الزمان .قربونش برم دست رد به سینه م نزد.

♥️ انشاالله نینیای قشنگت سر موقع بغل بگیری