2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیز دلم به خدا خیلی خیلی برات خوشحالم آقامون صاحب زمان برات حفظش کنه به حقِ همه ی سختی‌هایی که کشید ...

نهال عزیزم انشاءالله شما هم دو روز دیگه بیای خوشحالیمونو تکمیل کنی گلم❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نهال6467    

دوست عزیزم مبارک باشه به شمام بحق فاطمه زهرا شنبه با بتای دوبرابر دلت آروم میشه و کلی شادی میکنی شمام ماهم برات جشن میگیریم 

الانم مطمانا مثبتی فقط استرس نمیذاره شاد باشی عزیزم توکل برخدا

نهال جون  مبارکت باشه😍 ان شاء الله همه چیز عالی پیش میره

مهتاب جان داشتم برای آترین خوشحالی میکردم خودم بتام ۹ شده دکتر گفت شاید هنوز امیدی باشه دو روز دیگه تکرار کنم خیلی ملتمس دعاهات هستم عزیزم دلت پاکه از خدا بخواه دلِ منم شاد کنه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
من اینقدر چندوقته بی حوصلم که اصلا مهمونی نداشتم،میگم به فامیل تشریف بیارین ولی اصلا دلم نمیخواد از ...

ان‌شاءالله این بارمثبتی خوشگلم

همه روهم دعوت میکنی جشن نینی🌺🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺
دورتون بگردم شوهرم سوپرایزم کرد ولی دوساعت چسبیدم به خونه و گرد گیری و جارو برقی زدم خدا خودش حفظ م ...

ای جووووووووووووونه دلم❣️

این سوپرایز نووووووش جونت عزیزدلم🤩

گوارای وجودت مادر شدن❣️

ولی چ انتظار سختی بود عزیزم همه از صبح منتظر این خبر بودیم

الحمدلله رب العالمین🌹

مبااااااارکت باشه عزیزدلم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم خوبی؟؟قربانت خوبم شکرخدا❤️ نه باز از اول شروع کردم😮‍💨😬یه مرکز دیگه به امیدخدا تو سیکل ...

فدات بشم

چشم حتمااااا بشرط لياقتت به يادتون هستم هميشه حتي به اسمم ذهنم ياري نكنه كلي ميگم

ان شالله اخرين انتقالت باشه و ختم بشه به دوتا فرشته ناز

دورتون بگردم شوهرم سوپرایزم کرد ولی دوساعت چسبیدم به خونه و گرد گیری و جارو برقی زدم خدا خودش حفظ م ...

نگران نباش

سرشوهرتم غرنزن

توسایت خوندم یکی عجول ترازتو روز۷جاروبرقی زده بودوازلجش پله هارامحکم بالاپایین کرده بودوحتی همسرشو راضی کرده بود ن ز د ی ک ی کنن چون حالت های پری داشته🤣🤣🤣🤣

بعددیده مثبته

نینیشم سالم بوده

حالا استرس کارای اشتباهی روکه کردی نگیر😑🥴🥴🥴

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزدلم خوبی گلم؟ چقد از دیدن پیامت ذوق کردم دختر 😍😍 دیگه اینجا به ما سر نمیزنی  منم خد ...

عزيزم ان شالله تا به اخرش بسلامتي طي مي كني و فرشته (هاتو) به سلامت بغل بگيررررري

جنسيت پسره؟؟ تيكرتووو ابي ديدم

كي مثبت شدي شماا؟؟؟ من٢٥ دي سر زايمانم خيلي دعاتون كردم

فدات بشم چشم حتمااااا بشرط لياقتت به يادتون هستم هميشه حتي به اسمم ذهنم ياري نكنه كلي ميگم ان شالل ...

عزیزم انشاءالله که صدبرابرش به زندگیتون برگرده انشاءالله خدا بهتون سلامتی بده گلم❤️🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦