2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
بله هلی جون❣️ ب نظرم کمک کننده ست برای اینکه رحم گرم بشه ولی خوب اول و آخر باید خدا بخواد می تونی ...

من اصلا نمیخام تا دوماه دکتر زنان برم 

خودم ی سری ویتامین بدم همسرم  خودم باشگاه میرم  دارو تقویتی بخورم بعد دوماه میرم ببینم چی میشه  این فیزیو رو هم خودم آزاد میرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دارم قرص پروژسترون مصرف میکنم اصلا حال روحیم خوب نیس

نه میخوام تو خونه باشم نه برم بیرون 

کم کم داره گریمم میگیره

مرتب همسر زنگ میزنه بیام بریم بیرون میگم نه

حالت تهوع،دلشوره،افسردگی همشون داره کلافم میکنه

دلم با چت کردن با شماها خوشِ

یه چیزی مینویسین خندم میگیره حالم یه دقیقه خوب میشه

خانوما من ٣١ سیکلم‌ هستم بتام ۸۴بود دیروز که موعدم‌ میشد، پس فردا باید تکرار کنم نگرانیم دل درد پریودی و لکه بینیه تقریبا استراحت مطلقم، من ۸صبح امپول پروژسترون میزنم ۱ظهر شیاف دوباره ۸شب امپول حدودا ۱شب شیاف... دکترم گفتن فقط یه دونه شیاف اضافه کنم ولی حس می کنم همینه که جلوخون ریزیو گرفته. چی کار کنم؟ شما لکه بینی ندارین؟ معذرت میخوام توضیح میدم،  برای من تو دستشویی چیزی نمی بینم موقع ادرار، رو پد در حد یکی دو قطره اما اگه پنبه کنم تو واژن مرطوب میشه لکش قهوه اییه نسبتا تیره اس. چی کار کنم؟ نه کم میشه نه زیاد. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

فداااااات همه جاداره برق میزنه فردااین موقع خونه میپوکه🥴🥴🥴 همشون بچه کوچیک دارن یکیشون ۳تا

من اینقدر چندوقته بی حوصلم که اصلا مهمونی نداشتم،میگم به فامیل تشریف بیارین ولی اصلا دلم نمیخواد از بس بی حوصلم

فکر میکنم اگر اینبار برم انتقال و خدا صلاح ندونه مثبت بشم کلا با همه قطع رابطه میکنم بدم نمیاد چند وقتم برم خونه بابام یکم مغزمو استراحت بدم،احساس میکنم خیلی دارم از درون تحلیل میرم

خانوما من ٣١ سیکلم‌ هستم بتام ۸۴بود دیروز که موعدم‌ میشد، پس فردا باید تکرار کنم نگرانیم دل درد پریو ...

سلام عزیزم

دقیقا شیاف و آمپول پروژسترون کارش اینه جلوی خونریزی رو بگیره پس نگران نباش

استراحت کن و داروهاتو استفاده کن،بقیه دوستانم اینطوری بودن و مشکلی نبوده شکر خدا

سلام عزیزم دقیقا شیاف و آمپول پروژسترون کارش اینه جلوی خونریزی رو بگیره پس نگران نباش استراحت کن و ...

ممنونم عزیزم چقدر بارداری با ivf حاشيه داره واقعا 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من اینقدر چندوقته بی حوصلم که اصلا مهمونی نداشتم،میگم به فامیل تشریف بیارین ولی اصلا دلم نمیخواد از ...

ببخشید دوستانم حالم روبراه نیس دارم اینجا خودمو خالی میکنم چون میدونم فقط شماها میفهمین چی میگم

دورتون بگردم شوهرم سوپرایزم کرد ولی دوساعت چسبیدم به خونه و گرد گیری و جارو برقی زدم خدا خودش حفظ م ...

عه چیشد😍مثبته؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دورتون بگردم شوهرم سوپرایزم کرد ولی دوساعت چسبیدم به خونه و گرد گیری و جارو برقی زدم خدا خودش حفظ م ...

والله مردیمو زنده شدیم از صبح تاحالا😬انشاءالله مبارکت باشه گلم خیلی برات خوشحال شدم😍😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦