2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
دکتر به من گفت دو ماه که پریود شدی بیا  به آزمایش شوهرم نگاه کردم وضعیت خوبی نداشت جنین ها هم ...

فقط ارده و من کم میدم به همسرم زیاد خودش هم خوشش نمیاد خودم زیاد با شیره میخورم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از آترین خبری نشد؟ قلبم اومد تو دهنم🥴

الهی زودی بیاد بگه از خوشحالی فرصت نکرده بیاد خبر بده.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسایی که نتیجه گرفتن یا قبلا برای تقویت کاری کردن ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوستم

من سه ماه برای همسرم یه سری تقویتی که شامل پروفرتیل روزی ۲ عدد،سلنیوم،ال کارنتین،ویتامین ای و دی روزی ۱ عدد استفاده کردم و همراهش خرنوب گرفتم با جنسینگ و سیاهدونه پودرکردم و با عسل قاطی کردم هرروز صبح ناشتا میخورد،خیلی خرنوب جواب میده

من همسرم آزواسپرنیه و باید با تسه ازش نمونه میگرفتن،قرار بود بیهوش کنن و با میکروسکوپ اسپرم پیدا کنن ولی اینقدر بهتر شده بود اسپرماش که لازم به بیهوشی و میکروسکوپ نبود و فقط سطحی برش دادن بیضه رو و اسپرم بوده تو سطح بیضه و کیفیتشونم بهتر شده بود،خودش میگفت دکتر راضی بود از اسپرمها اینبار

شمام جدای از داروها سعی کن خرنوب و اینارو بگیری انشااله نتیجه بگیری

@atrin_arsen_atrina    

عزیزم یه خبر بده همه نگرانیم انشاالله که از خوشحالی سر نزده باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

فداتون بشم مگر من میتونم بیشما شادی کنم

میتونم شما اینجا ازیت شین من شاد باشم

شوهرم رفته نیومده گوشیش در دسترس نیست

منم دارم میمیرم

زبونم ذکر میگه دلم گریه میکنه

اول به شما میگم مطمئن باشین

خاک بر سر کادر بیمارستان که جواب نمیدن 

فداتون بشم مگر من میتونم بیشما شادی کنم میتونم شما اینجا ازیت شین من شاد باشم شوهرم رفته نیومده گو ...

من دوقلوزاییدم تابیای😑😑😑😑

بلندشید بیاید خونه مامنتطربشیم ببینیم خبری میشه

دورهم باشیم بهتره😁

خدایابه امیدخودت🌺