2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون مهربونیت عزیزم منم هرشب شما رو یاد میکنم اسم شما و بقیه دوستان هم نوشتم به نوبت میخونم الهی ...

جانیمسان خواهری نگفته هم می‌دونم خدا فسقلیتو حفظ کنه اسمش چیه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آترین جان امیدوارم الان از شدت خوش حالی اینجا نیومده باشی

اره منم الان سر زدم تا ببینم چه خبرا انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نهال جان فردا هم میتونی ازمایش بدی من دفعه پنجم انتقالم بتام ۱۴ شد دکتر گفت فرداش چک کنم حتی اگه یکی ...

مرسی عزیزم شاید فردا رفتم 

۱۴ شده بود بعد چی شد بالا نرفت؟ کلا چند بار انتقال دادی؟ همش با فروتن بودی؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
من ول من خریدم با سلن پلاس و زینک پلاس  ال کارنتین هم مونده تخم مرغ محلی خریدم ارده و شیره&nb ...

جونم برا تقویت همسر خریدی بعد سر خود خریدی؟؟

مرسی عزیزم شاید فردا رفتم  ۱۴ شده بود بعد چی شد بالا نرفت؟ کلا چند بار انتقال دادی؟ همش با فرو ...

من هفت بار انتقال دادم یه بار با فروتن بودم 

متاسفانه بتام فرداش شد چهار 

انشالله برای شما بالا میره😍

شما استفاده کردین؟

نه من استفاده نکردم ولی قبلا در موردش خوندم، چرا دیگه تخمک آزاد میشه ، منظورم اینه که تخمدانارو فعال می‌کنه حتی شاید چند تخمک با هم آزاد بشن ، باعث رشد فولیکولا میشه 

تو خانومایی که مشکل نازایی ندارن شاید باعث دوقلویی زایی هم بشه ، تو نت در موردش نوشته عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
جونم برا تقویت همسر خریدی بعد سر خود خریدی؟؟

دکتر به من گفت دو ماه که پریود شدی بیا 

به آزمایش شوهرم نگاه کردم وضعیت خوبی نداشت جنین ها هم کیفیت خوبی نداشتن 

پس تصمیم گرفتم تو این دو ماه تقویت کنم خودمون رو 

برای آقایون سه ماه طول میکشه 

یه سرچ تو همین نی نی سایت کردم اینا رو کسایی که شوهرشون مشکل داشت خورده بودن تاثیر داشته 

دکتر دو ماه دیگه فوقش یه دونه مکمل بده یا نه 

من الان آزمایش قبل ای وی اف خودمون رو نگاه کردم شوهرم مشکل داشته اما دارو ندادن هم حرکتش کم بود هم کیفیتش

گفتم احتمال داره این بارم چیزی بهش ندن خودم دست به کار شدم 

دکتر به من گفت دو ماه که پریود شدی بیا  به آزمایش شوهرم نگاه کردم وضعیت خوبی نداشت جنین ها هم ...

من خیلی وقتا سر خود دارو میدم به همسرم قبل عید سال قبل فرتیل آید میخورد با زینک و ویتامین سی

بعد اسپیرژن مصرف کرده تا حالا