2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
فدات بشم خواهر جان خدا دخترگلت حفظ کنه انشاالله  چه نذری من پارسال تولد تولدش آزمایش داشتم خیل ...

انشالله این بار بتا بالاتر میشه و رشد هم میکنه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حسایی ک داری به نظرم فقط به خاطر استرسی هست ک داری  پاشو تلفن کن  کمکی بیاد باهم خ ...

وای هلی جان من از خانواده همسرم متنفرم ( بجز مادرشوهر ، پدرشوهر، و بچه هاش) 

اگه تو به جمعی باشم که عمه هاش باشن ، یه حرفایی میزنن که دلم می‌شکنه.. مشکل اصلی همسرمه من شاید اگه همسرم مشکلی نداشت الان بچم ۴.۵ ساله بود

ولی جوری برخورد میکنن که آدم از زندگی زده میشه 😏

سری قبل تولد امام زمان بود ، مولودی بودیم یهو عمش تو جمع که همسایه ها و کلی آدم غریبه اونجا بود گفت برا عروس داداشم دعا کنید ۱۰ ساله بچه نداره

یا مثلاً کسی باردار باشه میگن دست بکش رو سر فاطمه که فاطمه ام باردار بشه😐

خب من دوست ندارم عالم و آدم بفهمن که نازام

نگاه ترحم دارشون حالم رو بهم میزنه

خواهرشوهرم خونمونه دلم نمیاد بهش بگم بیاد کمکم کنه ۱۳ سالشه

وای هلی جون من ۱۴ سالگی ازدواج کردما😂 الان بعد ۱۰ سال شدم ۲۴ ساله

چرا انقد حرف میزنم🫠 آره درست میگی استرس دارم و این شرایط استرسزا باعث میشه پر حرف بشم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله با دعای شما مهربونا 

عزیزم شما تا حالا باردار شدین؟میشه بگین چندبار انتقال داشتین ؟و اینکه طبیعی باردار شدین یانه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم شما تا حالا باردار شدین؟میشه بگین چندبار انتقال داشتین ؟و اینکه طبیعی باردار شدین یانه

سلام عزیزم بله من سه بار طبیعی یبار مشکوک به خارج رحمی  

دوبار سقط

این بار ۵انتقال از سومین تخمک کشی هستم گلم 

آها با دارو طبیعی اقدام کردی بسلامتی عزیزم مبارکه گوارای وجودت مطمئن باش بی‌بی چکت دیدم بارداری گلم ...

ان شاءالله عزیزم دامن من وتو وهمه منتظرا سبز شه☺️

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
هورمون رشد که واسه تخمک کشی میخوریم به شدت اثر داره منم از ۱ رفتم رو ۵  خودشونم نیم دونستن چرا ...

بله همینطوره، دکتر غدد بهم گفت که داروهای انتقال خیلی تاثیر داره، دکتر زنان بین اون همه دارو، شاید دیگه وقت نذاره برای تیروئید، برای همین همه دوستانی که تو سیکل هستن، اگه تیروئید دارن، بهتره زیر نظر دکتر غدد باشن 

عزیزم منم تیروئید دارم  انتقالمم ک منفی شد دوباره برم دکتر غدد ینی... فقط قبل انتقال یبار رفتم ...

حتما زیر نظر دکتر غدد باش عزیزم، چون دکتر زنان فرصت بررسی تیروئید رو معمولا نداره، من تو انتقال های منفی که داشتم اصلا بررسی نمیکرد، مثلا ۶ ماه پیشش آزمایش داده بودم، اصلا نمی گفت دوباره برو ازمایش بده، 

در صورتی که دکتر غدد، توی سیکل انتقال و قبلش، تقریبا ۲ تا ۳ هفته یک بار ازمایش می نوشت و تیروئید فاکتور خیلی مهمیه در ای وی اف ❤

من چون شهرستان هستم، البته تهران هم بودم همین کار و می کردم، ویزیت آنلاین میشم با دکتر نوین، شمارشونو "مام" بهم داده، شما یا هر کدوم از دوستان خواستن بهم اطلاع بدین براتون شماره اش رو میذارم،